Libnet.ro
UNICEF

16:31

Ce a facut Mirel Radoi cu toti banii castigati. iti vei schimba radical parerea despre selectionerul Romaniei

Playtech Playtech,
Ce a facut Mirel Radoi cu toti banii castigati. iti vei schimba radical parerea despre selectionerul Romaniei

S-a aflat ce a facut Mirel Radoi cu primii bani castigati din fotbal. Suma, deloc mica, a fost cheltuita cu cap de catre actualul selectioner al Romaniei, nu asa cum ar fi procedat alti copii de seama lui. Ce a facut Mirel Radoi cu primii bani castigati din fotbal. iti vei schimba parerea despre actualul . continuă pe Playtech

Ce a facut sotia lui Mirel Radoi. A fost vazuta de sute de bucuresteni: n-a avut nicio jena

Sotia lui Mirel Radoi nu a tinut cont de nimeni si de nimic atunci cand a venit vorba despre o placere vinovata. Ce a facut femeia in fata a sute de bucuresteni? Ce a facut sotia lui Mirel Radoi pe strazile din Bucuresti? Sotia lui Mirel Radoi goneste motoarele pe strazile din Bucuresti. Ce reguli .

Cat de importanta este de fapt prima victorie a lui Mirel Radoi ca selectioner! Liga Natiunilor, sansa perfecta pentru tricolori

Dupa 3-2 in Austria, Romania are patru puncte din primele doua meciuri disputate in aceasta a doua editie a Ligii Natiunilor. Si conduce grupa 1 din Liga B, in fata Austriei, Norvegiei si a Irlandei de Nord. Doar ca noua competitie introdusa de UEFA ramane mai degraba o necunoscuta pentru iubitorii fotbalului din Romania. Ba .

Romania continua aventura in Liga Natiunilor. Ce schimbari ar pregati Mirel Radoi pentru duelul cu Austria, dupa remiza cu gust amar in compania Irlandei de Nord

Echipa nationala de fotbal a Romaniei se pregateste de a doua partida din Liga Natiunilor. La al doilea meci cu Mirel Radoi in postura de selectioner, tricolorii vor infrunta Austria, luni, ora 21:45, pe.

Gluma selectionerului Mirel Radoi despre golul marcat de Irlanda de Nord: Am pastrat distanta in pandemie

Selectionerul Mirel Radoi a glumit dupa remiza cu Irlanda de Nord, scor 1-1, spunand ca jucatorii sai au pastrat distanta la golul egalizator marcat de adversari.

Reactia lui Mirel Radoi dupa debutul la prima reprezentativa

Mirel Radoi n-a avut parte de un prim meci cu victorie pe banca primei reprezentative, insa acesta ramane optimist dupa 1-1 cu Irlanda de Nord pe teren propriu.

Despartirea e oficiala! Printul Harry si Meghan Markle au facut anuntul acum. Ce se intampla cu toti banii

Printul Harry si Meghan Markle nu mai au nicio pretentie regala. Nu mai au viitor regal. Iar cecul cuplului de 2,4 milioane de lire sterline pentru Frogmore Cottage inseamna ca divortul lor de Marea Britanie este definitiv. Printul Harry si Meghan Markle anunta ca despartirea e oficiala Pentru Printul Harry si Meghan Markle, spune dailymail. co. uk, .

Suparat ca si-a pierdut toti banii la pacanele, un barbat din Gorj a plecat cu tot cu aparat!

Un barbat din Gorj dupa ce a pierdut toti banii la pacanele, s-a decis sa plece din bar cu tot cu aparatul de jocuri de noroc pentru a-si recupera pierderea. Barbatul era un jucator patimas si nu s-a mai p.

Ce se va intampla cu Dacia, de fapt. Grupul Renault a facut anuntul acum. Toti romanii sunt uimiti!

Grupul Renault a facut acum anuntul despre ce se va intampla cu Dacia. Astfel, producatorul francez de automobile Renault a dezvaluit noile linii a doua dintre cele mai bine vandute masini ale grupului, ambele modele fabricate de marca sa romaneasca low-cost Dacia. Ce se va intampla cu Dacia. Grupul Renault tocmai a facut anuntul. Romanii .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2487 seconds )