Libnet.ro
UNICEF

01:05

Suparat ca si-a pierdut toti banii la pacanele, un barbat din Gorj a plecat cu tot cu aparat!

B1 B1,
Suparat ca si-a pierdut toti banii la pacanele, un barbat din Gorj a plecat cu tot cu aparat!

Un barbat din Gorj dupa ce a pierdut toti banii la pacanele, s-a decis sa plece din bar cu tot cu aparatul de jocuri de noroc pentru a-si recupera pierderea. Barbatul era un jucator patimas si nu s-a mai p. continuă pe B1

Ce a facut Mirel Radoi cu toti banii castigati. iti vei schimba radical parerea despre selectionerul Romaniei

S-a aflat ce a facut Mirel Radoi cu primii bani castigati din fotbal. Suma, deloc mica, a fost cheltuita cu cap de catre actualul selectioner al Romaniei, nu asa cum ar fi procedat alti copii de seama lui. Ce a facut Mirel Radoi cu primii bani castigati din fotbal. iti vei schimba parerea despre actualul .

Despartirea e oficiala! Printul Harry si Meghan Markle au facut anuntul acum. Ce se intampla cu toti banii

Printul Harry si Meghan Markle nu mai au nicio pretentie regala. Nu mai au viitor regal. Iar cecul cuplului de 2,4 milioane de lire sterline pentru Frogmore Cottage inseamna ca divortul lor de Marea Britanie este definitiv. Printul Harry si Meghan Markle anunta ca despartirea e oficiala Pentru Printul Harry si Meghan Markle, spune dailymail. co. uk, .

Barbat din Congo, ce intentiona sa treaca ilegal in Republica Moldova, retinut la frontiera. Voia sa treaca inot Prutul si sa ajunga in Israel

Politistii de frontiera galateni au identificat si retinut un barbat din Republica Democrata Congo, care intentiona sa treaca ilegal in Republica Moldova, traversand inot raul Prut, cu scopul de a ajunge in Israel, informeaza sambata Serviciul Teritorial al Politiei de Frontiera Galati.

TikTok atentioneaza ca circula un clip cu o sinucidere a unui barbat din America

Aplicatia TikTok a anuntat utilizatorii ca existaanumite imagini cu un barbat din America care isi pune capat zilelor. Videclipul cu americanul care se sinucide a fost transmisin direct si pe.

Doi tineri de 16 si 19 ani au fost retinuti, dupa ce au ucis in bataie un barbat din Blaj

Doi tineri de 16 si 19 ani au agresat un barbat in noaptea de 5 septembrie, din cauza consumului de baturi alcoolice si a unui conflict spontan. Inculpatiil-au lovit cu pumnii si picioarele asupra.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )