Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce a facut Pepe dupa ce a anuntat divortul de Raluca Pastrama. Unde a fost filmat

Playtech Playtech,
Ce a facut Pepe dupa ce a anuntat divortul de Raluca Pastrama. Unde a fost filmat

Ce a facut Pepe la scurt timp dupa ce a anuntat ca se desparte de mama celor doua fetite ale sale? Artistul a fost filmat in acea ipostaza. Iata primele imagini dupa vestea care a tulburat apele showbiz-ului romanesc. Ce a facut Pepe imediat dupa ce a anuntat divortul de Raluca Pastrama? Anuntul socant facut . continuă pe Playtech

Prima reactie a Oanei Zavoranu, dupa ce Pepe a anuntat divortul de Raluca: Oi ratacite

Vestea caPepe si Raluca Pastrama vor sa divorteze i-a luat prin surprindere atat pe admiratorii lor, cat si pe cunoscuti. Nici Oana Zavoranu, fosta iubita a artistului, nu a ramas indiferenta auzind.

Catalin Maruta, dezvaluiri despre divortul lui Pepe de Raluca Pastrama. Ce s-a intamplat

Catalin Maruta a facut dezvaluiri despre divortul bomba din showbiz-ul romanesc. Ce spune nasul de nunta despre separarea dintre Pepe si Raluca? Iata detalii despre povestea de iubire dintre cei doi. Catalin Maruta, marturii despre divortul bomba. Ce spune nasul despre capatul povestii dintre Pepe si Raluca? Catalin Maruta a expus de la inceput pana .

EXCLUSIV Oana Zavoranu o face praf pe Raluca Pastrama. De ce nu poate divorta de Pepe, de fapt

Oana Zavoranu, prima sotie a lui Pepe, a facut declaratii incendiare, pentruimpact. ro, despre divortul artistului de Raluca Pastrama. Ea crede ca totul este o regie, de dragul publicitatii, avand in vedere ca, la vreme de pandemie, artistul este falit. Oana e convinsa ca el va anunta brusc o impacare cu Raluca, in momentul in care .

Pepe si Raluca Pastrama, avere de peste 1 milion de euro. Cum vor imparti vedetele toate bunurile familiei

Pepe si Raluca Pastrama completeaza lista cuplurilor celebre carora anul 2020 le-a adus divortul. Artistul a ales sa anunte despartirea de sotia sa pe canalul sau de YouTube, luni seara. Vizibil emotionat, Pepe a marturisit ca decizia despartirii a fost luata de Raluca, dar cu care recunoaste ca a fost de acord, dupa ce a .

Oana Zavoranu, declaratii dure despre Raluca Pastrama: Pepe n-a iubit-o niciodata!

Oana Zavoranu, fosta sotie a cantaretului, nu a crezut inca de la inceput in mariajul dintre Pepe si Raluca Pastrama. Contactata azi de reporterii impact. ro, Oana a evitat sa-si dea cu parerea despre divortul cuplului, insa declaratiile acesteia, facute de-a lungul vremii, la adresa lor, sunt de-a dreptul savuroase. Oana Zavoranu, declaratii socante despre mariajui .

Pepe divorteaza de Raluca Pastrama. Cum a facut artistul anuntul! VIDEO

Pepe divorteaza de Raluca Pastrama dupa o casnicie de 8 ani. Cei doi au impreuna doua fetite. Surprinzatorul anunt a fost facut chiar de artist, pe contul sau de YouTube.

Pepe divorteaza de Raluca Pastrama. Nu am avut incotro

Pepe a facut, luni seara, dezvaluiri referitoare la ce se intampla cu viata sa personala. Celebrul artist a postat pe Youtube un clip video in care si-a anuntat fanii ca divorteaza de Raluca Pastrama,.

Pepe si Raluca Pastrama divorteaza. Am facut tot posibilul. Cel mai greu ne-a fost sa...

Pepe va trece printr-un nou divort, dupa opt ani de casnicie cu sotia sa, Raluca. Anuntul a fost facut de cantaret, luni seara, pe canalul sau de Youtube. Din primele informatii, decizia separarii a fost luata de sotia sa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2542 seconds )