Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fostul sef al fortelor americane din Europa: Rusia are capacitatea sa respinga un atac al SUA in Siria

B1 B1,
Fostul sef al fortelor americane din Europa: Rusia are capacitatea sa respinga un atac al SUA in Siria

Fostul sef al fortelor americane din Europa, Ben Hodges, a declarat ca Rusia are capacitatea tehnica de a respinge un atac al SUA in Siria. Generalul Hodges afirma case asteapta ca rusii sa fi. continuă pe B1

Gen. Dumitru Iliescu, fostul sef SPP: Pun la dispozitia Comisiei SRI dovezi ale tradarii lui Florian Coldea

Fostul sef al SPP, Dumitru Iliescu, l-a acuzat de tradare pe Florian Coldea, fostul prim-adjunct al Serviciului Roman de Informatii, acuzandu-l ca in timpul mandatului acestuia mai multi sefi ai armatei romane au fost monitorizati de catre SRI.

Horia Georgescu: Sunt convins ca am fost folosit. Fostul sef ANI vorbeste despre o conspiratie care a dus la arestarea sa (VIDEO)

Horia Georgescu, fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate, a declarat joi seara, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician ca este de parere ca a fost folosit in.

Claudiu Manda anunta noi audieri la Comisia SRI. Horia Georgescu, fostul sef ANI, e pe lista

Claudiu Manda, presedintele Comisiei de control parlamentar al SRI, a anuntat ca joi urmeaza sa fie audiat fostul sef al ANI, Horia Georgescu. Maine joi - n. r. ) dimineata, la ora 11. 00, o sa avem.

Tara noastra inregistreaza cea mai mare crestere a salariilor din Europa

Dochia: Avand in vedere executia bugetara pe primele luni ale anului si deficitul foarte mare care se contureaza, este posibil ca majorarile continue de salarii sa creeze dezechilibre serioase, mai ales in ceea ce priveste bugetul public * Florin Jianu, CNIPMMR: Pericolul care ne pandeste pe noi, ca economie, este ca mediul public se decupleaza de mediul privat prin stabilirea unor salarii discretionare, in detrimentul economiei reale Tara noastra inregistreaza cea mai mare crestere a salariilor din Europa, potrivit statisticilor, si este evident faptul ca acest lucru se datoreaza, in primul rand, masurilor de majorare a salariilor in sectorul public, adoptate de Guvern in aceasta perioada, precum si cresterii salariului minim, considera analistul financiar Aurelian Dochia.

George Maior chemat de urgenta la audierile din Comisia SRI. Proba care il distruge pe fostul sef SRI

George Maior va fi chemat de urgenta la audieri, dupa dezvaluirile de joi facute de Horia Georgescu, fostu sef al ANI. Claudiu Manda a declarat ca a ajuns la concluzia ca anumite declaratii facute de Geroge.

Cazinoul din Constanta, printre cele mai periclitate sapte monumente din Europa

Pana in luna noiembrie, procesul de conservare a cladirii Cazinoului va fi incheiat Cazinoul din Constanta a fost inclus pe lista celor mai periclitate sapte situri de patrimoniu din Europa, ca urmare a unui proces international de selectie. Includerea in programul 7 Most Endangered a venit la nominalizarea Asociatiei ARCHe si reprezinta o oportunitate deosebita pentru aceasta cladire istorica. Astfel, ea a fost recunoscuta ca o valoare pentru intreaga Europa. in urmatoarele luni, experti din partea Europa Nostra, principala organizatie de patrimoniu din Europa, si Institutului Bancii Europene de Investitii vor vizita Cazinoul si se vor intalni cu decidentii-cheie. Ulterior, echipele pluridisciplinare vor oferi recomandari tehnice, vor identifica alte posibile surse de finantare si vor mobiliza sprijin pentru salvarea monumentului. Pana la finalul anului, specialistii vor formula un plan fezabil de actiuni.

Romania a devenit a noua in lista celor mai disponibile tari pentru trai din Europa

Compania britanica MoveHub a dezvaluit rezultatele studiului bazat pe indicele costului vietii Numbeo. Romania s-a localizat pe locul noua din 40 de tari europene. Cea mai disponibila tara europeana a devenit Ucraina, ocupand totodata locul al treilea in lume dupa Egipt si Pakistan. Elvetia a devenit cea mai scumpa tara pentru viata in Europa si a doua in lume.

Orasul din Romania care a fost inclus in topul celor mai frumoase destinatii din Europa

Odata cu sezonul cald debuteaza si primele plecari in vacanta ale turistlor. Daca inca nu v-ati ales destinatia, topul celor mai frumoase orase din Europa, care include si unul din Romania, cu.

Romanii, cei mai prost platiti din Europa

Romania este din nou codasa in clasamentul privind costul cu ora de munca a angajatilor, arata cel mai recent studiu Eurostat. Sunt totusi tari care platesc sume record muncitorilor, aproape inzecit .

Romania a devenit a noua in lista celor mai disponibile tari pentru trai din Europa

Compania britanica MoveHub a dezvaluit rezultatele studiului bazat pe indicele costului vietii Numbeo. Romania s-a localizat pe locul noua din 40 de tari europene. Cea mai disponibila tara europeanaa devenit Ucraina, ocupand totodata locul al treilea in lume dupa Egipt si Pakistan. Elvetia a devenit cea mai scumpa tara pentru viata in Europa si a doua in lume.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )