Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ce a facut Simona Halep in ziua votului: decizia surpriza a sportivei

Playtech Playtech,
Ce a facut Simona Halep in ziua votului: decizia surpriza a sportivei

Simona Halep, campioana de la Paris, a ales alt oras decat vreunul din Romania in ziua votului. Ea se pregateste in aceste zile de turneul de tenis Roland Garros pe care l-a castigat anul trecut. in ziua votului pentru aceste alegeri europarlamentare, Simona Halep n-a fost in Romania. Ea este in Paris, unde se pregateste [] . continuă pe Playtech

FOTO Parisul vesel! Ce a facut Simona Halep in capitala Frantei, inaintea debutului la Roland Garros

Simona Halep va debuta luni sau marti in turul I al turneului de la Roland Garros, unde o va intalni pe australianca Alja Tomljenovici.

WTA Insider: Simona Halep, dominatoare pe zgura incepand din 2014 - A adunat in total 11.094 puncte

Simona Halep este vazuta de specialisti principala favorita la castigarea Roland Garros-ului din 2019, sportiva noastra dominand un clasament al tuturor turneelor disputate pe zgura incepand din 2014 incoace. Conform WTA Insider, Halep a adunat in aceasta perioada 11. 094 puncte fiind pe primul loc - este urmata de Maria Sharapova 6. 412 puncte).

Primii asi de la Paris! Tenismenele Simona Halep, Irina Begu si Mihaela Buzarnescu au votat la europarlamentare

Simona Halep, Irina Begu si Mihaela Buzarnescu au votat, astazi, 26 mai, la Paris pentru alegerile europarlamentare si referendumul pentru justitie. Romancele se afla in aceste zile in Franta, pentru turneul de la Roland Garros.

Simona Halep a votat la Paris

Simona Halep, aflata la turneul de la Roland Garros, a votat, duminica, la o sectie din Paris.

Simona Halep a votat la Paris FOTO

Simona Halep a votat la Paris, potrivit unor fotografii postate de jurnalista Daniela Coman, de la Radio Romania Actualitati. Romanca, care se afla in capitala Frantei pentru a-si apara titlul cucerit anul.

intrebarea ZILEI la Roland Garros: AI VOTAT? Ce a raspuns Simona Halep

Simona Halep s-a antrenat, duminica, pe terenul 12 din complexul de la Roland Garros. Tribunele au fost pline, iar salutul zilei a fost unul special: Ai votat? Cu aceasta intrebare a fost intampinata.

FOTO Simona Halep, antrenamentul, scurtele si intrebarea zilei in complex: Ai votat?

Simona Halep s-a antrenat pe terenul 12 din complexul de la Roland Garros cu tribunele pline, asa cum era de asteptat fiind prezenti multi romani dornici sa o urmareasca pe viu fie si la un antrenament. in plina zi de alegeri, salutul zilei de duminica in incinta a fost: ai votat?.

LEquipe o considera pe Simona Halep principala favorita la Paris. Care sunt principale atuuri ale romancei

Simona Halep, detinatoarea titlului de la Roland Garros, este creditata de ziaristii de la LEquipe, citati de digisport. ro cu prima sansa la castigarea trofeului si anul acesta.

incepe Roland Garros! Totul despre cel de-al doilea Grand Slam al anului, unde Simona Halep trebuie sa-si apere titlul

Simona Halep revine la singurul turneu de Grand Slam pe care l-a castigat si unde poate demonstra ca ramane cea mai buna jucatoare a lumii pe zgura.

Simona Halep i-a suprins pe ziaristii de la LEquipe: O iau razna, trebuie sa stea cineva cu mine

Simona Halep este protagonista unui material amplu realizat de prestigiosul cotidian LEquipe, citat de Digisport, chiar inainte de startul turneului de la Roland Garros.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )