Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ce a facut Victor Ponta dupa ce a aflat ca teza este un plagiat. Legatura cu Sebastian Ghita

Playtech Playtech,
Ce a facut Victor Ponta dupa ce a aflat ca teza este un plagiat. Legatura cu Sebastian Ghita

Fostul premier al Romaniei a parasit pentru moment meleagurile. Cu toate planul sau pare unul singur timp alaturi de sotie intr-o mica vacanta, gurile rele sustin altceva. Victor Ponta iti traieste esecul departe de Romania Victor Ponta se pare ca si-a luat o pauza de gandire. Acesta si-a luat sotia si a plecat in . continuă pe Playtech

Ce se intampla cu teza lui Victor Ponta. Decizie definitiva in dosarul fostului premier

Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au decis ca teza de doctorat a lui Victor Ponta este plagiat. Surse sustin ca este decizia finala in cazul tezei de doctorat, data in urma cu putin timp. Ce se intampla cu teza lui Victor Ponta Deci, lui Victor Ponta i s-a retras diploma de .

Victor Ponta a pierdut procesul cu Ministerul Educatiei, impotriva verdictului de plagiat

Victor Ponta a pierdut definitiv la inalta Curte de Casatie si Justitie procesul cu Ministerul Educatiei, impotriva verdictului de plagiat dat de CNATDCU. Informatia a fost confirmata pentru Edupedu. ro de ministrul Educatiei, Monica Anisie, care a declarat: in sfarsit, se face dreptate! Sper ca aceasta decizie sa fie un mesaj clar pentru cei care au vrut sa plagieze: acest lucru se pedepseste. Sa fie descurajati, conform Edupedu. ro.

Lovitura pentru Victor Ponta. Fostul premier declarat definitiv plagiator

Victor Ponta a pierdut definitiv procesul prin care cerea anularea retragerii titlului de doctor ca urmare a faptului ca a plagiat. Opt ani a durat cu totul din momentul in care au aparut informatiile despre plagiat pana la decizia inaltei Curti.

Victor Ponta nu mai este dottore

Victor Ponta, liderul Pro Romania, primeste o grea lovitura de imagine dupa ce inalta Curte de Casat.

Radu Banciu, dupa ce Victor Ponta a ramas fara titlul de doctor: Un nemernic mai putin. Hotul ne-a parlit anii astia cu spagile lui (VIDEO)

Episodul Victor Ponta - plagiator s-a incheiat cu bine pentru noi, a sustinut Radu Banciu, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, dupa ce liderul Pro Romania a ramas fara titlul de doctor.

Victor Ponta, atac fara precedent la adresa premierului:Lucovid, impostor nesimtit. Acest mascarici sinistru trebuie oprit

Fostul premier Victor Ponta a avut un atac foarte dur la adresa lui Ludovic Orban, dupa ce premierul a declarat ca legea privind carantina si izolarea a fost votata de PSD, ALDE si Pro Romania, cu toate ca pe acest act normativ a existat, de fapt, consens intre PSD si PNL.

Daniel Funeriu: Victor Ponta e hot cu acte. Furtul intelectual a nenorocit milioane de copii Emilia Sercan: Liderul Pro Romania trebuie sa-si piarda calitatea de avocat (VIDEO)

Curtea Suprema a respins marti, definitiv, cererea prin care fostul premier Victor Ponta solicita anularea ordinului de ministru prin care i-a fost retras titlul de doctor, in anul 2016. Astfel, liderul Pro Romania.

Victor Ponta a ramas fara titlul de doctor. Fostul lider PSD a pierdut definitiv la ICCJ procesul cu Ministerul Educatiei

Victor Ponta a pierdut definitiv si irevocabil la inalta Curte de Casatie si Justitie procesul cu Ministerul Educatiei. Fostul premier cerea anularea ordinului de ministru prin care i-a fost retras titlul de.

Instanta suprema mentine decizia de retragere a titlului de doctor in drept in cazul lui Victor Ponta

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins definitiv cererea prin care fostul premier Victor Ponta a solicitat anularea ordinului ministrului Educatiei prin care i-a fost retras in anul 2016 titlul de doctor in drept, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.

Iulia Albu, umilinta totala in emisiunea lui Maruta. Ce i-a facut sotul Andrei, dupa ce a continuat razboiul cu Andreea Banica

Iulia Albu duce razboi dupa razboi. Dupa acuzatiile aduse Andreei Banica, intre fashion editor si Catalin Maruta s-a lasat cu scantei. Andreea Banica a facut-o pe Iulia Albu perversa si prefacuta Invitata in urma cu cateva zile la emisiunea La Maruta, Andreea Banica a caracterizat-o pe fosta sotie a lui Mihai Albu ca fiind prefacuta, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )