Libnet.ro
UNICEF

12:15

Radu Banciu, dupa ce Victor Ponta a ramas fara titlul de doctor: Un nemernic mai putin. Hotul ne-a parlit anii astia cu spagile lui (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, dupa ce Victor Ponta a ramas fara titlul de doctor: Un nemernic mai putin. Hotul ne-a parlit anii astia cu spagile lui (VIDEO)

Episodul Victor Ponta - plagiator s-a incheiat cu bine pentru noi, a sustinut Radu Banciu, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, dupa ce liderul Pro Romania a ramas fara titlul de doctor. continuă pe B1

Victor Ponta a ramas fara titlul de doctor. Fostul lider PSD a pierdut definitiv la ICCJ procesul cu Ministerul Educatiei

Victor Ponta a pierdut definitiv si irevocabil la inalta Curte de Casatie si Justitie procesul cu Ministerul Educatiei. Fostul premier cerea anularea ordinului de ministru prin care i-a fost retras titlul de.

Darius Valcov a ramas fara titlul de doctor. Ministrul Educatiei, Monica Anisie: Da, am semnat acest ordin

Darius Valcov a ramas fara titlul de doctor, dupa ce ministrul Educatiei, Monica Anisie, a confirmat ca a semnat ordinul. Da, astazi am semnat acerst ordin. Motivul este tot plagiatul, a declarat.

Ponta ramane fara titlul de doctor in drept. Decizia Instantei Supreme este definitiva

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins definitiv cererea prin care fostul premier Victor Ponta a solicitat anularea ordinului ministrului Educatiei prin care i-a fost retras in anul 2016 titlul de doctor in drept.

Victor Ponta, atac fara precedent la adresa premierului:Lucovid, impostor nesimtit. Acest mascarici sinistru trebuie oprit

Fostul premier Victor Ponta a avut un atac foarte dur la adresa lui Ludovic Orban, dupa ce premierul a declarat ca legea privind carantina si izolarea a fost votata de PSD, ALDE si Pro Romania, cu toate ca pe acest act normativ a existat, de fapt, consens intre PSD si PNL.

Radu Banciu despre certificatele false de COVID-19: Ne ducem neaparat sa ne facem vacanta la greci, n-are importanta daca suntem bolnavi sau nu. Cu 40 de euro, ne ducem direct in rai

Radu Banciu a comentat in editia de martiseara a emisiunii Lumea lui Banciu frauda care are loc lagranita dintre Bulgaria si Grecia, unde se vand certificate false care.

Radu Banciu: Toate tarile balcanice au construit drumuri inclusiv in munti. Romania face o data la 4 ani studii de fezabilitate pentru cele 4 drumuri pe care nu le va construi niciodata

Radu Banciu a comentat in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu problemele pe care le areRomaniain ceea ce priveste infrastructura. Potrivit juranlistului, romanii vor mai avea mult de.

Daniel Funeriu: Victor Ponta e hot cu acte. Furtul intelectual a nenorocit milioane de copii Emilia Sercan: Liderul Pro Romania trebuie sa-si piarda calitatea de avocat (VIDEO)

Curtea Suprema a respins marti, definitiv, cererea prin care fostul premier Victor Ponta solicita anularea ordinului de ministru prin care i-a fost retras titlul de doctor, in anul 2016. Astfel, liderul Pro Romania.

Instanta suprema mentine decizia de retragere a titlului de doctor in drept in cazul lui Victor Ponta

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins definitiv cererea prin care fostul premier Victor Ponta a solicitat anularea ordinului ministrului Educatiei prin care i-a fost retras in anul 2016 titlul de doctor in drept, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.

Ce a facut Victor Ponta dupa ce a aflat ca teza este un plagiat. Legatura cu Sebastian Ghita

Fostul premier al Romaniei a parasit pentru moment meleagurile. Cu toate planul sau pare unul singur timp alaturi de sotie intr-o mica vacanta, gurile rele sustin altceva. Victor Ponta iti traieste esecul departe de Romania Victor Ponta se pare ca si-a luat o pauza de gandire. Acesta si-a luat sotia si a plecat in .

Victor Ponta nu mai este dottore

Victor Ponta, liderul Pro Romania, primeste o grea lovitura de imagine dupa ce inalta Curte de Casat.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )