Libnet.ro
UNICEF

07:00

Fake news PSD: Iohannis a avut casca la conferinta Imaginile demonstreaza insa contrariul. FOTO

Hotnews Hotnews,
 Fake news PSD: Iohannis a avut casca la conferinta Imaginile demonstreaza insa contrariul. FOTO

O noua linie de atac a pesedistilor pe Facebook unde lideri ai partidului, intre care Gabriela Firea, au distribuit un colaj foto sustinand ca presedintele Klaus Iohannis purta casca in ureche la conferinta de presa de la sediul PNL. O imagine surprinsa la fata locului demonstreaza insa contrariul, ca seful statului nu purta casca. UPDATE: Premierul Ludovic Orban a afirmat, miercuri, dupa ce Gabriela Firea l-a acuzat pe Klaus Iohannis ca a purtat o casca in timpul unei conferinte de presa, ca PSD face o campanie bazata pe fake-news si manipulare, fiind vizibil faptul ca seful statului nu purta casca, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Orban, despre fake news-ul cu Iohannis: PSD are o campanie bazata pe manipulari si minciuni gogonate

PSD are o campanie bazata pe fake news,manipulari si minciuni gogonate, a declarat Ludovic Orban. Liderul PNL a tinut sa se refere in special la fake news-ul raspandit de social-democrati miercuri seara,.

VIORICA DANCILA DEPRE CONFERINTA LUI KLAUS IOHANNIS: Probabil singura conferinta de presa din mandatul de presedinte

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, miercuri seara, ca probabil singura conferinta de presa din mandatul de presedinte al lui Klaus Iohannis a fost un moment de o aroganta monstruoasa si un dispret total pentru democratie si pentru romani. Am vazut, dragi romani, un presedinte de tara care ne spune ca singura lui realizare este faptul ca a dat jos un guvern legitim, ales prin vot. Aceasta este performanta lui Iohannis, a spus Viorica Dancila.

News alert! Iohannis a vorbit despre cea mai mare realizare in mandatul sau

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat miercuri ca cea mai mare realizare a mandatului sau a fost inl.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )