Libnet.ro
UNICEF

09:00

Orban, despre fake news-ul cu Iohannis: PSD are o campanie bazata pe manipulari si minciuni gogonate

B1 B1,
Orban, despre fake news-ul cu Iohannis: PSD are o campanie bazata pe manipulari si minciuni gogonate

PSD are o campanie bazata pe fake news,manipulari si minciuni gogonate, a declarat Ludovic Orban. Liderul PNL a tinut sa se refere in special la fake news-ul raspandit de social-democrati miercuri seara,. continuă pe B1

Gigi Becali, declaratii soc despre confruntarea Dancila-Iohannis. Latifundiarul a rabufnit: Nu se poate!

Gigi Becali a avut un nou derapaj, in momentul in care a fost intrebat cu privire la refuzul lui Klaus Iohannis de a participa la dezbaterea cu Viorica Dancila. Patronu FCSB a declarat ca un barbat nu poate participa la o dezbatere cu o femeie pentru ca asa scrie in Biblie, iar o femeie nu .

Badalau, despre rezultatele unor filiale PSD: Politica e aritmetica pura. Cine are rezultate e clar ca s-a si preocupat

Niculae Badalau a declarat, referitor la rezultatele slabe ale PSD in unele filiale judetene, ca politica este aritmetica pura, iar cine are rezultate atunci este clar ca s-a si ocupat si are suportul populatiei, potrivit Mediafax.

Iohannis: PSD de 30 de ani e o piedica in dezvoltarea Romaniei, dar in ultimii 3 ani a reusit sa ne duca pe toti intr-o stare de aproape disperare. Romanii le-au dat lectii PSD-istilor (VIDEO)

Klaus Iohannis a atacat din nou, miercuri, PSD. intr-o conferinta de presa, seful statului a declarat ca Partidul Social Democrat este, de 30 de ani, opiedica in dezvoltarea Romaniei. Sunt foarte.

KLAUS IOHANNIS: PSD incearca tot felul de manevre si le cer romanilor maxima vigilenta

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni seara, la sediul PNL, ca PSD incearca tot felul de manevre imediat dupa primul tur de scrutin si le cere romanilor maxima vigilenta si sa mearga la vot.

Ludovic Orban, despre situatia bugetului: in fiecare zi mai descoperim cate o gaura

Premierul Ludovic Orban a afirmat, marti, ca descopera in fiecare zi noi gauri in bugetul de stat si plati care nu au fost facute, desi erau necesare. El a precizat ca sunt rambursari de TVA de peste cinci miliarde de lei care au fost intarziate si concedii medicale neplatite de sase luni, transmite Mediafax.

Ludovic Orban, despre primul tur al prezidentialelor: Au fost niste alegeri fara probleme, bine organizate

Primul tur al alegerilor prezidentiale a fost unul fara probleme, bine organizat, a declarat luni premierul Ludovic Orban. Acesta s-a intalnit luni, la Palatul Victoria, cu reprezentantii Ministerului.

Basescu, despre refuzul lui Iohannis de a merge la dezbatere cu Dancila: Ar putea genera o retinere a multor oameni de a merge la vot

Refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a avea o dezbatere electorala cu contracandidatul sau la prezidentiale Viorica Dancila ar putea genera o retinere a multor oameni de a merge la vot, pentru ca orice roman isi doreste un presedinte curajos, care se duce sa-si infrunte competitorul, spune fostul presedinte Traian Basescu.

Digi 24: CTP, despre rezultatele alegerilor prezidentiale: PSD pastreaza imaginea de jucator in liga mare

Cristian Tudor Popescu o considera pe Viorica Dancila castigatoarea primului tur al alegerilor prezidentiale, desi, spune gazetarul, voturile primite nu sunt neaparat ale ei, ci mai degraba ale PSD. Cu ce consecinte?.

Ianis Hagi, reactie neasteptata despre Romania-Suedia. Ce asteptari are de la acest meci

Ianis Hagi a fost convocat de selectionerul Cosmin Contra pentru meciul Romania-Suedia, din runda cu numarul 9 a preliminariilor Euro 2020. Fiul lui Gica Hagi este motivat sa castige, dar spune ca o victorie cu nordicii nu ar insemna o razbunare pentru eliminarea din sferturile de finala ale Campionatului Mondial din 1994. Ianis Hagi, raspuns .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )