Libnet.ro
UNICEF

01:05

Falcon Heavy, cea mai puternica racheta din lume, a fost lansata cu succes/ Starman si o Tesla rosie in drumul spre Marte

Hotnews Hotnews,
 Falcon Heavy, cea mai puternica racheta din lume, a fost lansata cu succes/ Starman si o Tesla rosie in drumul spre Marte

SpaceX a lansat cu succes marti, de la Cape Canaveral, Falcon Heavy, cea mai puternica racheta din lume la momentul actual, iar incarcatura a fost eliberata cu suuces pe orbita Pamantului, potrivit AFP. Falcon Heavy, cel mai recent progres al companiei SpaceX, transporta catre Marte un manechin, Starman, care conduce o masina electrica Tesla de culoare rosie, reprezentand un pas inainte pentru planurile companiei de a trimite oameni pe Marte. continuă pe Hotnews

Falcon Heavy, cea mai puternica racheta din lume la momentul actual, a fost lansata cu succes

SpaceX a lansat cu succes marti, de la Cape Canaveral, Falcon Heavy, cea mai puternica racheta din lume la momentul actual, potrivit AFP. Falcon Heavy este cel mai recent progres al companiei SpaceX si reprezinta un pas inainte pentru planurile companiei de a trimite oameni pe Marte.

VIDEO Falcon Heavy, cea mai puternica racheta din lume, a fost lansata cu succes/ Starman si o Tesla rosie in drumul spre Marte

SpaceX a lansat cu succes marti, de la Cape Canaveral, Falcon Heavy, cea mai puternica racheta din lume la momentul actual, iar incarcatura a fost eliberata cu suuces pe orbita Pamantului, potrivit AFP. Falcon Heavy, cel mai recent progres al companiei SpaceX, transporta catre Marte un manechin, Starman, care conduce o masina electrica Tesla de culoare rosie, reprezentand un pas inainte pentru planurile companiei de a trimite oameni pe Marte.

SpaceX se pregateste de lansarea Falcon Heavy, cea mai puternica racheta din lume la momentul actual

Un sistem de lansare spatial, mai puternic decat oricare altul din zilele noastre, este programat marti pentru lansare, informeazaNPR. Falcon Heavy este cel mai recent progres al companiei SpaceX si reprezinta un pas inainte pentru planurile companiei de a trimite oameni pe Marte.

SpaceX lanseaza cea mai PUTERNICA racheta din lume. Ce trimite Elon Musk pe Marte

SpaceX lanseaza marti la 20:30 ora Romaniei), de pe platforma din Florida, cea mai puternica racheta din lume, scrie The Guardian. Dotata cu 27 de motoare, racheta Heavy va fi capabila sa trimita sateliti.

Cea mai PUTERNICA racheta din lume pleaca spre Marte! Ce trimite Elon Musk pe Planeta Rosie (VIDEO)

Elon Musk face astazi unul dintre cei mai importanti pasi catre indeplinirea visului sau de a coloniza Marte. Racheta Falcon Heavy, cea mai puternica din lume in acest moment, va duce pe orbita incarcatura in.

Lectie de la Harvard: Cum a reusit cea mai veche afacere din lume sa se salveze de la disparitie

Scaderea cererii de hartie a lovit Stora Enso cea mai veche firma din lume, datand din 1288 65506; care pana in 2011 a concediat peste o treime din cei 30. 000 de angajati ai sai.

Romania, cea mai amenintata tara din UE de avansul robotilor pe piata muncii

Romania este cea mai expusa tara din Uniunea Europeana UE) in ceea ce priveste numarul de joburi care risca sa fie in viitor inlocuite cu roboti, scrie adevarul. ro Peste 60% din locurile de munca sunt.

Averile celor mai bogati oameni din lume s-au redus in urma scaderii bursei din New York

Averile celor mai bogati 500 de oameni din lume s-au micorat cu circa 114 miliarde de dolari, in urma scaderii inregistrate de bursa de la New York, de luni seara, relateaza Bloomberg, citat de Digi24 .

Trebuia sa fie cea mai frumoasa zi din viata ei, dar ceva cumplit i s-a intamplat chiar pe ringul de dans

Trebuia sa fie cea mai fericita zi din viata sa, dar ceva cumplit i s-a intamplat. Kaileigh Moreton, in varsta de 29 de ani, a ajuns de urgenta la spital, in ziua nuntii, dupa ce un invitat care manevra un.

Osteria Bella Toscana Clucerului a fost inaugurata cu preparate autentice din peste si vita, dar si cea mai buna pizza din oras

Vedete din showbiz precum Ilie Nastase. Dana Savuica, Nicolae Voiculet, Ela Craciun, Diana Bart, Alexandru Constantin, Sonia Argint Ionescu, Irina Mohora, Luana Ibacka si Miki ex K-pital), bloggeri, jurnalisti si alti 100 de invitati au sarbatorit, luni seara, deschiderea Osteria Bella Toscana pe strada Clucerului nr 86 din Bucuresti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )