Libnet.ro
UNICEF

22:00

Lectie de la Harvard: Cum a reusit cea mai veche afacere din lume sa se salveze de la disparitie

Hotnews Hotnews,
 Lectie de la Harvard: Cum a reusit cea mai veche afacere din lume sa se salveze de la disparitie

Scaderea cererii de hartie a lovit Stora Enso cea mai veche firma din lume, datand din 1288 65506; care pana in 2011 a concediat peste o treime din cei 30. 000 de angajati ai sai. continuă pe Hotnews

Wall Street, inceput de saptamana cu emotii. Indicele Dow Jones, cea mai scazuta valoare din 2008

Indicele bursier Dow Jones a avut luni o scadere de 1. 175 de puncte, cea mai mare dupa criza financi.

Dupa 23 de ani, Romania da din nou CEA MAI BUNA jucatoare de ping pong din Europa

O romanca a reusit sa castige Top 16, turneul rezervat celor mai bune jucatoare de tenis de masa din Europa. Bernadette Szocs a castigat competitia dupa ce a invins-o cu 12-10, 8-11, 11-6, 11-5, 11-7 pe L.

Performanta fantastica. Dupa 23 de ani, Romania da din nou cea mai buna jucatoare de ping pong din Europa

Sportul romanesc are din nou motive de mandrie dupa ce o sportiva a reusit sa castige Top 16, turneul rezervat celor mai bune jucatoare de tenis de masa din Europa.

Mercedes a publicat toate imaginile oficiale. Uite cum arata cea mai ieftina masina a nemtilor!

Mercedes a publicat in cursul acestei dimineti primele fotografii si informatii oficiale cu cea de-a patra generatie a modelului A-Class. Noul automobil de clasa compacta al companiei germane va putea fi pentru prima oara de catre publicul larg luna viitoare, la Geneva.

Indicele american Dow Jones a inregistrat cea mai mare scadere din iunie 2016, investitorii anticipand inflatie si dobanzi mai mari

Indicele american Dow Jones a inregistrat vineri cel mai mare declin din iunie 2016, pe fondul corectiei pietei si al cresterii randamentelor obligatiunilor, investitorii anticipand ca inflatia mai ridicata din Statele Unite va determina Rezerva Federala Fed) sa accelereze majorarea dobanzilor, transmite Bloomberg.

Procurorul Mihaiela Iorga: imi pare rau ca nu m-am retras mai devreme din dosarul Microsoft, au existat constrangeri pe care nu le pot dovedi. invinovatirea mea a fost, probabil, cea mai simpla metoda de a explica esecul lui

Procurorul Mihaiela Moraru Iorga, in cazul careia DNA a sesizat Inspectia Judiciara in legatura cu instrumentarea dosarului Microsoft, in care pentru sapte ministri a fost dispusa clasarea cauze, a declarat, vineri seara, la B1 TV, ca regreta ca nu s-a retras mai devreme din acest dosar, intrucat ar fi existat constrangeri pe care nu le poate dovedi si ca, probabil, cea mai simpla explicatie pentru esecul acestuia a fost invinovatirea sa.

Procurorul Mihaiela Iorga: Imi pare rau ca nu m-am retras mai devreme din dosarul Microsoft, au existat constrangeri pe care nu le pot dovedi. Invinovatirea mea a fost, probabil, cea mai simpla metoda de a explica esecul lui

Procurorul Mihaiela Moraru Iorga, in cazul careia DNA a sesizat Inspectia Judiciara in legatura cu instrumentarea dosarului Microsoft, in care pentru sapte ministri a fost dispusa clasarea cauze, a declarat, vineri seara, la B1 TV, ca regreta ca nu s-a retras mai devreme din acest dosar, intrucat ar fi existat constrangeri pe care nu le poate dovedi si ca, probabil, cea mai simpla explicatie pentru esecul acestuia a fost invinovatirea sa, anunta news. ro.

SpaceX se pregateste de lansarea Falcon Heavy, cea mai puternica racheta din lume la momentul actual

Un sistem de lansare spatial, mai puternic decat oricare altul din zilele noastre, este programat marti pentru lansare, informeazaNPR. Falcon Heavy este cel mai recent progres al companiei SpaceX si reprezinta un pas inainte pentru planurile companiei de a trimite oameni pe Marte.

Judetul in care exista o traditie a mamelor-minore. Aproape 100 de adolescente nasc in fiecare an. Cea mai tanara are doar 13 ani

In judetul Botosani tot mai multe adolescente devin mame inainte sa implineasca 18 ani. Iar numarul acestora se mentine constant, in jur de 100 pe an. Mai mult, la Botosani, in mediul rural aproape ca exista o traditie a mamelor minore.

Performanta INCREDIBILA pentru tenisul de masa romanesc. Cine a devenit CEA MAI BUNA JUCATOARE din Europa (FOTO)

Victorie de rasunet pentru tenisul de masa din tara noastra. Jucatoarea romana Bernadette Szocs a castigat duminica turneul ITTF Europe Top-16 Cup, care a reunit la Montreux Elvetia) cele mai bune 16.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )