Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cele 17 motive pentru care Messi este cel mai bun din lume

Hotnews Hotnews,
 Cele 17 motive pentru care Messi este cel mai bun din lume

Lionel Messi 32 de ani) a fost desemnat luni cel mai bun jucator din lume in sezonul trecut, in cadrul galei The Best FIFA Football Awards. Starul argentinian a inregistrat cifre impresionante si a atins numeroase recorduri in sezonul precedent, iar FC Barcelona a prezentat pe site-ul oficial o lista cu 17 motive care arata de ce Messi merita sa castige acest premiu. continuă pe Hotnews

Utile: Sase motive pentru care apar durerile dentare chiar daca nu ai carii; De ce ametesti si esti obosit dimineata? Sase cauze nebanuite

Care este legatura dintre obezitate si problemele stomatologice? Obezitatea reprezinta una dintre cele mai mari probleme cu care se confrunta omenirea in ultimii ani, iar corelatia. De ce nu este bine sa tai un tort rotund in triunghiuri. Din punct de vedere stiintific, se pare ca taierea tortului in triunghiuri nu este.

Calin Popescu Tariceanu, adevarul despre motivul real pentru care nu a mai candidat la prezidentiale

Calin Popescu Tariceanu a explicat la Gold Fm motivul real pentru care nu a mai candidat la alegerile prezidentiale. Eu am fost nevoit sa-mi fac o serie de analize extrem realiste. in momentul in.

FIFA The Best: cine este cel mai bun jucator de fotbal din 2019, dar cel mai bun antrenor

S-ar putea sa nu fie o decernare de premii la fel de impresionanta precum Oscarurile, dar amatorii de fotbal asteapta cu interes FIFA The Best. Cu aceasta ocazie, afli cine a fost cel mai bun jucator de fotbal din sezonul trecut, cel mai bun antrenor, cine a dat cel mai impresionant gol sau a fost .

Acesta este cel mai batran animal in viata: cum arata intr-o poza din 1902

Poate ai auzit in trecut ca broastele testoase pot sa traiasca cateva sute de ani. Pana acum insa, nu am avut exemple concrete ale acelei performante. Jonathan este o broasca testoasa si, la nivel global, este considerata cel mai batran animal in viata. Conform estimarilor, are cel putin 182 de ani, desi valoarea reala ar .

Simona Halep: Principalul meu scop pentru anii urmatori este sa castig Australian Open

Simona Halep 6 WTA) a acordat un interviu inainte de debutul la turneul de la Wuhan, in care a spus ca principalul sau obiectiv pentru anii urmatori este sa cucereasca trofeul de la Australian Open.

Andreea Balan a recunoscut ce relatie are, de fapt, cu tatal ei! Motivul real pentru care Sandel Balan a venit la nunta

Semn ca sangele apa nu se face, Sandel si Andreea Balan au ingropat de tot securea razboiului si au revenit la relatii normale. Tatal artistei continua sa-i trimita mesaje cu idei care ar putea sa o ajute in cariera. Care este cu adevarat relatia dintre cei doi, din perspectiva vedetei? Blondina a vorbit pe larg, .

Stirile ProTV: Generatia care isi negociaza cel mai bine salariul. Romanii care castiga 42.000 de lei pe luna

Cele mai mari salarii din Romania platite specialistilor sunt castigate de tinerii care au intre 25 si 34 de ani, conform unui studiu Mercer, prezentat marti.

Teodor Melescanu o voteaza pe Viorica Dancila pentru Cotroceni, fara sa se gandeasca foarte mult: Un om care nu este deloc antagonic, care cauta intotdeauna consensul

Fostul ministru Teodor Melescanu, exclus din ALDE dupa ce a fost ales presedinte al Senatului la propunerea PSD, spune ca la alegerile prezidentiale o va vota pe Viorica Dancila - un om care nu este deloc antagonic, care cauta intotdeauna consensul.

S-au inscris sase candidati pentru Cotroceni. Mai este asteptat Cumpanasu

Duminica, 22 septembrie, este ultima zi pana la care pot fi depuse candidaturi pentru alegerile prez.

Motivele pentru care femeile sunt mult mai fericite alaturi de un barbat urat. Care sunt rezultatele uimitoare ale unui studiu

Un studiu realizat de catre o echipa de specialisti de la Universitatea de Stat din Florida arata faptul ca femeile sunt mai fericite alaturi de barbatii mai urati la capitolul fizic, decat cei care arata.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )