Libnet.ro
UNICEF

17:15

O falsa politista a inselat mai multe femei carora le-a promis locuri de munca in sistem

Antena3 Antena3,
O falsa politista a inselat mai multe femei carora le-a promis locuri de munca in sistem

Caz incredibil in Suceava. La doar 19 ani, o tanara din Gura Humorului a reusit sa insele mai multe femei, dupa ce s-a dat drept politista. continuă pe Antena3

Cele mai geloase femei in functie de zodie: cine sare la gatul competitiei si nativa care nu uita si nu iarta

Cele mai geloase femei in functie de zodie. Comportamentul uman este influentat, uneori intr-un mod distructiv, de semnele astrale, iar cum se stie ca femeile traiesc emotiile foarte intens, pentru unele native gelozia este o problema majora.

Se intoarce vremea rea. ANM a emis mai multe avertizari de Cod galben de ploi, vijelii si grindina

Mai multe judete din tara se afla, de marti si pana miercuri, sub avertizare de Cod galben de ploi, vijelii si grindina. De asemenea, Administratia Nationala de Meteorolgoie ANM) a emis marti mai multe avertizari de tip nowcasting de Cod galben de ploi.

Proteste in Franta: in mai multe orase s-au organizat mitinguri impotriva noii legi a muncii (VIDEO)

Ample proteste in Franta, impotriva noii Legi a muncii. Sute de oameni din mai multe orase franceze au iesit in strada, pentru a-si striga nemultumirea. Presedintele Francois Hollande si.

Hackerul roman Guccifer a pledat vinovat in SUA pentru mai multe acuzatii, incluzand spargerea conturilor de email ale familiei Bush

Hackerul roman Marcel Lazar, cunoscut sub porecla Guccifer, a pledat vinovat in fata unei instante federale din statul Virginia la mai multe capete de acuzare.

Penalizari in masa pentru mai multe echipe de fotbal in sezonul viitor. Care sunt cluburile si ce sanctiuni s-au hotarat pentru fiecare

Sezonul viitor mai multe formatii vor incepe campionatul cu penalizari. Comisia de Fond a Sistemului National de Licentiere a hotarat ca CFR Cluj, Rapid ASA Targu Mures si Petrolul sa fie.

Ploile cu grindina au lasat mai multe localitati din tara fara curent electric

In urma ploilor torentiale de marti, 24 mai, mai multe localitati din tara au ramas fara curent electric. in dimineata zilei de 25 mai, au fost inregistrate 15 sate din cinci raioane ramase fara curent electric.

VIDEO Grindina puternica in judetul Gorj. Culturile agricole din mai multe localitati au fost afectate

Mai multe localitati gorjene au fost afectate, in dupa-amiaza acestei zile, de o grindina puternica. Unele zone au mai lovite de grindina, astfel incat culturile agricole risca sa fie compromise.

CCR discuta, marti, exceptii de neconstitutionalitate privind abuzul in serviciu, in mai multe dosare

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) discuta, marti, exceptii de neconstitutionalitate privind incriminarea abuzului in serviciu, ridicate in mai multe dosare, precum cel care ii vizeaza pe fosta sefa a DIICOT Alina Bica, pe presedintele suspendat al Consiliului Judetean CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, si pe fostul presedinte al CJ Braila Gheorghe Bunea Stancu.

Procesele pe impartirea echitabila a riscului valutar au mai multe sanse in instanta

Procesele din justitie in care clientii solicita impartirea in mod egal a riscului valutar intre banca si debitor au mai multe sanse de castig, considera avocatul Alexandra Burada, care tocmai a castigat in premiera un astfel de proces.

inselatorie de proportii in Suceava! O tanara, prinsa in flagrant in timp ce se dadea drept politista

O tanara in varsta de 19 ani din judetul Suceava a inselat mai multe persoane, cu suma de peste 20. 000 de lei, potrivit Protv. Tanara se dadea drept politista si le promite.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1964 seconds )