Libnet.ro
UNICEF

11:00

Falsul candidat Toma Corunt a scos ce e mai rau din oameni

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Falsul candidat Toma Corunt a scos ce e mai rau din oameni

Actorul Gabriel Constantin a dat viata unui nou candidat la prezidentiale care are valori inverse fata de cele ale unui om normal vrea sa faca din orice copac crose de golf si dulapuri, vrea sa impoziteze romanii din. continuă pe Wall-Street Ro

Jose Mourinho: Probabil ca meritam sa fiu demis de la Manchester United. Acum, ei sunt mai rau ca inainte

Jose Mourinho a vorbit la Sky Sports despre situatia actuala de la Manchester United, club de la care a fost demis in luna decembrie a anului trecut. Portughezul a afirmat ca probabil a meritat sa fie demis de pe banca tehnica a divolilor rosii, insa este de parere ca in acest moment echipa arata mai rau decat in sezonul precedent. The Special One a precizat ca Manchester United este in pericol sa nu prinda nici macar top 6 in actuala editie din Premier League.

Cele 17 motive pentru care Messi este cel mai bun din lume

Lionel Messi 32 de ani) a fost desemnat luni cel mai bun jucator din lume in sezonul trecut, in cadrul galei The Best FIFA Football Awards. Starul argentinian a inregistrat cifre impresionante si a atins numeroase recorduri in sezonul precedent, iar FC Barcelona a prezentat pe site-ul oficial o lista cu 17 motive care arata de ce Messi merita sa castige acest premiu.

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )