Libnet.ro
UNICEF

22:15

Falsul chirurg italian care a operat in Bucuresti ar fi fost ajutat de un fals avocat

Adevărul Adevărul,
Falsul chirurg italian care a operat in Bucuresti ar fi fost ajutat de un fals avocat

Uniunea Barourilor din Romania atrage atentia ca avocatul care l-a ajutat pe falsul chirurg Matteo Politi sa obtina documentele necesare practicarii profesiei de medic nu apare in Tabloul Avocatilor. continuă pe Adevărul

Falsul chirurg italian a fost retinut pentru 24 de ore

Falsul chirurg italian Matteo Politi a fost retinut miercuri seara, pentru 24 de ore, dupa ce a fost audiat de catre politistii Sectiei 4 din Capitala, anunta Mediafax. Acesta este suspect pentru inselaciune si e vizat de ancheta in rem privind exercitarea fara drept a unei profesii.

Matteo Politi, falsul chirurg italian, a fost adus la parchet pentru audieri

Falsul chirurg italian a fost adus, joi, la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1, pentru a fi audiat de catre procurori in dosarul in care e cercetat pentru inselaciune, reunit cu cel in care este vizat pentru exercitarea unei functii fara drept, relateaza Mediafax.

Document in premiera nationala, la Antena 3. Falsul chirurg italian a facut inchisoare in Marea Britanie

Radu Tudor a prezentat, vineri, la Punctul de intalnire un document exclusiv, in premiera nationala. Falsul chirurg italian a facut inchisoare in Marea Britanie. Stire in curs de.

FOTO Cum arata sanii unei paciente care sustine ca a fost mutilata de falsul chirurg italian Matteo Politi

Doctorul Radu Ionescu, seful Sectiei de Chirurgie Plastica de la Spitalul de Chirurgie Plastica si Ortopedie Medlife a aratat pe contul sau de Instragram un filmulet in care prezinta cazul socant al unei foste paciente a falsului chirurg italian, Matteo Politi, care a ajuns sa aiba probleme de sanatate dupa o operatie la sani.

Culmea imposturii: falsul chirurg italian are diploma de medic luata la Pristina, dar n-a facut liceul. Cum l-au ajutat functionarii romani

Italianul care opera in Romania fara a fi facut nici macar liceul a obtinut de la Ministerul Educatiei in mandatul lui Valentin Popa un atestat prin care i se recunosc studiile facute la Universitatea din Pristina. in acelasi timp, zilnic apar tot victime ale falsului chirurg care se plang ca au fost mutilate de acesta.

Italianul cu opt clase care a operat n mai multe clinici din Bucuresti a fost ajutat de un fals avocat

Matteo Politi, italianul care a operat in mai multe clinici private din Bucuresti desi avea doar opt clase, a fost ajutat de un fals avocat, a declarat la Europa FM avocata Monica Cercelescu, director de comunicare la Uniunea Nationala a Barourilor din Romania.

Procurorii au deschis dosar penal in rem in cazul escrocului italian, care a operat in mai multe spitale din Romania

Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au deschis un dosar penal in rem in urma sesizarii depuse de reprezentantii Colegiului Medicilor, dupa ce falsul chirurg italian a fost descoperit i.

ATENTIE, IMAGINI SOCANTE! Cum arata o pacienta care a fost MUTILATA de falsul chirurg italian: Situatia acestui IMPOSTOR este mult mai grava! (FOTO, VIDEO)

Chirurgul plastician Radu Ionescu scoate la iveala mutilarile pe care falsul medic italian Matteo Politi, cunoscut sub numele de Matthew Mode,le-a efectuat pacientelor. Situatia acestui impostor este mult.

DASAR PENAL in rem in cazul falsului chirurg italian care OPERA fara drept in mai multe clinici din Bucuresti

Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au deschis un dosar penal in rem in cazul falsului chirurg italian. Acestia s-au sesizat in urma sesizarii depuse de reprezentantii Colegiului.

DOSAR PENAL in rem in cazul falsului chirurg italian care OPERA fara drept in mai multe clinici din Bucuresti

Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au deschis un dosar penal in rem in cazul falsului chirurg italian. Acestia s-au sesizat in urma sesizarii depuse de reprezentantii Colegiului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )