Libnet.ro
UNICEF

14:15

Falsul chirurg italian a fost retinut pentru 24 de ore

Hotnews Hotnews,
 Falsul chirurg italian a fost retinut pentru 24 de ore

Falsul chirurg italian Matteo Politi a fost retinut miercuri seara, pentru 24 de ore, dupa ce a fost audiat de catre politistii Sectiei 4 din Capitala, anunta Mediafax. Acesta este suspect pentru inselaciune si e vizat de ancheta in rem privind exercitarea fara drept a unei profesii. continuă pe Hotnews

FOTO Cum arata sanii unei paciente care sustine ca a fost mutilata de falsul chirurg italian Matteo Politi

Doctorul Radu Ionescu, seful Sectiei de Chirurgie Plastica de la Spitalul de Chirurgie Plastica si Ortopedie Medlife a aratat pe contul sau de Instragram un filmulet in care prezinta cazul socant al unei foste paciente a falsului chirurg italian, Matteo Politi, care a ajuns sa aiba probleme de sanatate dupa o operatie la sani.

Falsul medic italian a fost RETINUT pentru inselaciune: Avocatul acestuia sustine ca are diploma recunoscuta de Ministerul Educatiei (VIDEO)

UPDATE:Falsul medic Matteo Politi a fost retinut dupa audierile de la Sectia 4 de Politiei pentru infractiunea de inselaciune. Avocatul acestuia sustine insa ca acesta are diploma de studii in.

Falsul chirurg a fost dus la Sectia 4 de Politie

ACTUALIZARE - Politia, despre falsul chirurg: A fost condamnat in Italia pentru fapte asemanatoare. Nu figureaza in Tabloul medicilor din Italia Falsul chirurg Matteo Politi, care potrivit Libertatea a operat in mai multe clinici private din Romania, a fost dus, miercuri seara, la Sectia 4 de Politie din Capitala, dupa ce a fost prins la Vama Curtici.

Falsul chirurg a fost dus la Sectia 4 de Politie

Falsul chirurg Matteo Politi, care potrivit Libertatea a operat in mai multe clinici private din Romania, a fost dus, miercuri seara, la Sectia 4 de Politie din Capitala, dupa ce a fost prins la Vama Curtici.

ATENTIE, IMAGINI SOCANTE! Cum arata o pacienta care a fost MUTILATA de falsul chirurg italian: Situatia acestui IMPOSTOR este mult mai grava! (FOTO, VIDEO)

Chirurgul plastician Radu Ionescu scoate la iveala mutilarile pe care falsul medic italian Matteo Politi, cunoscut sub numele de Matthew Mode,le-a efectuat pacientelor. Situatia acestui impostor este mult.

Un politist din Iasi ducea o viata de lux din trafic de droguri

Detalii incredibile ies la iveala, dupa ce un sef de post din Iasi a fost retinut pentru trafic de droguri. Agentul avea o cultura de cannabis de care se ocupa impreuna cu iubita sa. Plantatia era intr-o zona.

Primele imagini cu falsul chirurg, dupa ce a fost adus la audieri. Explicatiile Politiei

Falsul chirurg Matteo Politi a fost adus la audieri. Barbatul, cetatean italian, a fost dus de politisti la Sectia 4 si nu a facut declaratii jurnalistilor. Totodata, politistii au adus bagajele pe care b.

Reactie-soc a Ministrului Sanatatii in cazul falsului chirurg italian: I s-a dat hartia de la DSP din mila. Poate era un talent nativ

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a relatat, miercuri, motivele care au stat la baza eliberarii parafei DSP pentru falsul medic italian. Potrivit ministrului, functionara a justificat ca a dat parafa din.

Falsul medic italian Matteo Politi mai are un dosar penal. A inselat 2 medici cu 11.000 de euro

Falsul medic italian Matteo Politi mai are un dosar penal in Romania, care a fost deschis dupa ce a convins doi medici sa-i plateasca 11. 000 de euro garantie pentru inchirierea unui spatiu intr-o clinica privata.

Falsul medic italian a fost PRINS de politisti in timp ce incerca SA FUGA cu trenul din Romania: Barbatul va fi adus in Capitala pentru audieri

Matteo Politi, medicul fals care a operat pacienti de la mai multe clinici din Capitala, fara a avea studii medicale, a fost prins miercuri dimineata de autoritatile romane, la Punctului de Trecere a Frontierei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )