Libnet.ro
UNICEF

14:30

Falsul medic a incercat sa fuga din Romania. A fost prins la granita de politistii de frontiera

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Falsul medic a incercat sa fuga din Romania. A fost prins la granita de politistii de frontiera

Matteo Politi, falsul medic care a operat in mai multe clinici din tara desi absolvise doar opt clase, a fost retinut, miercuri dimineata, in Vama Curtici, in timp ce incerca sa fuga din Romania intr-un tren Inter Regio cu destinatia Budapesta. continuă pe Wall-Street Ro

Matteo Politi, barbatul care s-a dat drept medic, a incercat sa fuga din Romania. A fost prins de politisti la frontiera

Matteo Politi, barbatul cu opt clase acuzat ca a profesat medicina cu acte false, a fost prins cand incerca sa fuga din tara. Politia de Frontiera l-a retinut pe acesta si l-a predat imediat.

Chirurgul cu 8 clase a ncercat sa plece din Romnia. Italianul a fost prins de politistii de frontiera

Falsul medic italian a fost prins de politistii de frontiera cand voia sa plece din Romania, calatorind cu un tren spre Budapesta. Nu a opus rezistenta cand a fost retinut, au declarat reprezentantii Politiei de Frontiera.

UPDATE Chirurgul cu 8 clase a ncercat sa plece din Romnia. Italianul a fost prins de politistii de frontiera

Falsul medic italian a fost prins de politistii de frontiera cand voia sa plece din Romania, calatorind cu un tren spre Budapesta. Nu a opus rezistenta cand a fost retinut, au afirmat reprezentantii Politiei de Frontiera. Italianul ar urma sa fie adus in Bucuresti si audiat la Sectia 4 Politie, au declarat pentru HotNews. ro reprezentanti ai Politiei Capitalei.

Chirurgul cu 8 clase a ncercat sa plece din Romnia. Italianul a fost prins de politistii de Frontiera

Falsul medic italian a fost prins de politistii de frontiera cand voia sa plece din Romania, calatorind cu un tren spre Budapesta.

Falsul medic italian a fost PRINS de politisti in timp ce incerca SA FUGA cu trenul din Romania

Matteo Politi, medicul fals care a operat pacienti de la mai multe clinici din Capitala, fara a avea studii medicale, a fost prins miercuri dimineata de autoritatile romane, la Punctului de Trecere a Frontierei.

Falsul medic italian a fost PRINS de politisti in timp ce incerca SA FUGA cu trenul din Romania: Barbatul va fi adus in Capitala pentru audieri

Matteo Politi, medicul fals care a operat pacienti de la mai multe clinici din Capitala, fara a avea studii medicale, a fost prins miercuri dimineata de autoritatile romane, la Punctului de Trecere a Frontierei.

Falsul medic italian a fost adus in Bucuresti: Matteo Politi este audiat la Sectia 4 de Politie privind exercitatea fara drept a unei profesii (VIDEO)

Matteo Politi, medicul fals care a operat pacienti de la mai multe clinici din Capitala, fara a avea studii medicale, a fost adus miercuri seara in Bucuresti dupa ce a fost prins la Punctului de Trecere a.

Falsul medic italian Matteo Politi mai are un dosar penal. A inselat 2 medici cu 11.000 de euro

Falsul medic italian Matteo Politi mai are un dosar penal in Romania, care a fost deschis dupa ce a convins doi medici sa-i plateasca 11. 000 de euro garantie pentru inchirierea unui spatiu intr-o clinica privata.

Falsul medic italian a fost RETINUT pentru inselaciune: Avocatul acestuia sustine ca are diploma recunoscuta de Ministerul Educatiei (VIDEO)

UPDATE:Falsul medic Matteo Politi a fost retinut dupa audierile de la Sectia 4 de Politiei pentru infractiunea de inselaciune. Avocatul acestuia sustine insa ca acesta are diploma de studii in.

Chirurg estetician care l-a vazut pe falsul medic cum opera: O catastrofa. Nu se spala pe maini

Medicul Victor Schwartz, chirurg estetician, sustine ca falsul medic italian nici nu se spala pe maini inainte de interventii, nu dezinfecta si nu folosea manusi in timpul operatiilor. Si medicul Adina Alberts a spus ca a avut suspiciuni legate de modul in care facea diverse proceduri parcagiul.

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )