Libnet.ro
UNICEF

00:07

Falsul medic italian a fost adus in Bucuresti: Matteo Politi este audiat la Sectia 4 de Politie privind exercitatea fara drept a unei profesii (VIDEO)

B1 B1,
Falsul medic italian a fost adus in Bucuresti: Matteo Politi este audiat la Sectia 4 de Politie privind exercitatea fara drept a unei profesii (VIDEO)

Matteo Politi, medicul fals care a operat pacienti de la mai multe clinici din Capitala, fara a avea studii medicale, a fost adus miercuri seara in Bucuresti dupa ce a fost prins la Punctului de Trecere a. continuă pe B1

Falsul medic italian a fost RETINUT pentru inselaciune: Avocatul acestuia sustine ca are diploma recunoscuta de Ministerul Educatiei (VIDEO)

UPDATE:Falsul medic Matteo Politi a fost retinut dupa audierile de la Sectia 4 de Politiei pentru infractiunea de inselaciune. Avocatul acestuia sustine insa ca acesta are diploma de studii in.

Falsul medic italian Matteo Politi mai are un dosar penal. A inselat 2 medici cu 11.000 de euro

Falsul medic italian Matteo Politi mai are un dosar penal in Romania, care a fost deschis dupa ce a convins doi medici sa-i plateasca 11. 000 de euro garantie pentru inchirierea unui spatiu intr-o clinica privata.

Falsul medic italian a fost PRINS de politisti in timp ce incerca SA FUGA cu trenul din Romania: Barbatul va fi adus in Capitala pentru audieri

Matteo Politi, medicul fals care a operat pacienti de la mai multe clinici din Capitala, fara a avea studii medicale, a fost prins miercuri dimineata de autoritatile romane, la Punctului de Trecere a Frontierei.

Falsul medic italian a fost PRINS de politisti in timp ce incerca SA FUGA cu trenul din Romania

Matteo Politi, medicul fals care a operat pacienti de la mai multe clinici din Capitala, fara a avea studii medicale, a fost prins miercuri dimineata de autoritatile romane, la Punctului de Trecere a Frontierei.

VIDEO Falsul chirurg care a mutilat mai multe femei in salile de operatii din Romania a fost adus la Bucuresti

Parcagiul italian care a reusitsa patrunda in mai multe sali de operatii din spitale celebre din Capitala, fiind acuzat de plasticieni celebri ca a mutilat mai multe femei, a fost adus la Bucuresti. Matteo Politi, care practica ilegal chirurgia sub numele deMatthew Mode, se afla la Sectia 4 Politie, unde este audiat.

ATENTIE, IMAGINI SOCANTE! Cum arata o pacienta care a fost MUTILATA de falsul chirurg italian: Situatia acestui IMPOSTOR este mult mai grava! (FOTO, VIDEO)

Chirurgul plastician Radu Ionescu scoate la iveala mutilarile pe care falsul medic italian Matteo Politi, cunoscut sub numele de Matthew Mode,le-a efectuat pacientelor. Situatia acestui impostor este mult.

Falsul chirurg italian a fost retinut pentru 24 de ore

Falsul chirurg italian Matteo Politi a fost retinut miercuri seara, pentru 24 de ore, dupa ce a fost audiat de catre politistii Sectiei 4 din Capitala, anunta Mediafax. Acesta este suspect pentru inselaciune si e vizat de ancheta in rem privind exercitarea fara drept a unei profesii.

Chirurgul estetician Adina Alberts, despre falsul medic italian: A facut cateva INTERVENTII si la noi. Am avut si discutii imobiliare, voia sa cumpere clinica (VIDEO)

Celebrul chirurg esteticianAdina Albertsa vorbit despre escrocul italian care s-a dat drept medic plastician si a operat pacienti chiar si la clinica sa. Colaborarea dintre Alberts si Matteo Polit.

Adina Alberts, despre falsul medic italian: Nu am avut nevoie de mult timp sa imi dau seama ca ceva e in neregula! - VIDEO

Chirurgul estetician Adina Alberts l-a cunoscut pe escrocul care se dadea medic: La nivel de discutie medicala, omul este stralucit. Adina Alberts l-a intalnit si l-a urmarit pe italian in cateva.

Cum arata una dintre femeile operate de falsul medic italian Matteo Politi? Medic: A efectuat mutilari (FOTO)

Doctorul Radu Ionescu, seful Sectiei de Chirurgie Plastica de la Spitalul de Chirurgie Plastica si Ortopedie Medlife, a prezentat, intr-un videoclip postat pe contul de Instagram, un caz al unei foste paciente.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )