Libnet.ro
UNICEF

06:15

Familia lui Musty Camara de la Survivor Romania 2021. Prin ce drama a trecut concurentul de la Razboinici

Playtech Playtech,
Familia lui Musty Camara de la Survivor Romania 2021. Prin ce drama a trecut concurentul de la Razboinici

Musty Camara este fratele cantaretului din fosta trupa Alb Negru, Kamara Ghedi. El are varsta de 39 de ani si face parte din echipa Razboinicilor de la Survivor Romania, sezonul 2. El a revenit in Romania, tara in care s-a nascut, in anul 2015. Iata care este familia lui Musty Kamara de la Survivor. Familia . continuă pe Playtech

Ce plan are Zanni la Survivor Romania 2021. Cine l-a dat de gol: Asta urmareste de la inceput

Ce plan are Zanni la Survivor Romania 2021. Cine este faimosul artist din Romania care l-a dat de gol pe protejatul lui Alex Velea. Ce va face Zannidache, in continuare, in competitia din Republica Dominicana. Unul dintre cei mai cunoscuti fosti concurenti de la Survivor Romania dezvaluie care este strategia, spune el, a artistului cu .

Culita Sterp e plin de bani. Cat a castigat artistul inainte de Survivor Romania 2021

Stiai ca artistul Culita Sterp e plin de bani? Faimosul de la Survivor Romania a declarat, in nenumarate randuri, ca nu a venit sa participe la competitia din Republica Dominicana pentru marele premiu de 250. 000 de lei, ci pentru experienta. Cat a castigat artistul inainte de Survivor Romania 2021 si care sunt principalele sale surse .

Infidelitate la Survivor Romania 2021? Ce concurenta e acuzata ca si-a tradat logodnicul

Conflictele din echipa Faimosilor de la Survivor Romania se intetesc de la un episod la altul. in cel mai recent, certurile au migrat spre sectorul privat, atingand emotii si declansand furie si lacrimi. O concurenta a fost tinta unui coleg, care a acuzat-o ca i-a acordat atat lui, cat si altui coechipier mai multa atentie .

inca o eliminare din echipa Faimosilor la Survivor Romania 2021

Aseara, Survivor Romania cel mai intens reality televizat, cu jocul de comunicare spectaculos, ten.

Ce a facut Jador pentru Alexandra Stan la Survivor Romania 2021. Totul e clar acum, gestul lui spune multe

Un nou episod din Survivor Romania s-a desfasurat la Kanal D, cu mari surprize. Cele doua echipe au avut parte din nou de momente grele, atunci cand a fost vorba de nominalizare. Deciziile au fost grele, iar cei care au fost scosi din competitie au fost surpriza acestui ultim episod. Alexandra Stan, Georgiana, Musty si .

Roxana Ghita de la Survivor a trecut prin momente cumplite. Ce probleme a avut in viata personala

Roxana Ghita e una din concurentele Survivor Romania 2021 care a reusit sa atraga atentia tuturor, mai cu seama dupa ce a iesit preferata Razboinicilor si in recenta editie. Ce trebuie sa stie fanii despre ea? Care sunt problemele pe care le-a intampinat in viata personala? Survior Romania 2021: detalii din viata Roxanei Ghita Celebra .

Survivor Romania vs Romanii au talent. Cine a castigat duelul, cifrele sunt ireale

Survivor Romania vs Romanii au talent. Vineri seara a fost prima seara de la debutul emisiunii Survivor Romania 2021 de la Kanal D cand audieta acesteia a fost depasita. De cine oare? De emisiunea Romanii au talent, de la Pro Tv. Survivor Romania vs Romanii au talent Astfel ca emisiunea Romanii au talent a lasat .

Cum juca fotbal Sebastian Chitosca de la Survivor Romania 2021. 3 super-goluri marcate de el

Sebastian Chitosca este fost fotbalist si in prezent este vlogger. Pe vremea cand era adolescent, el juca fotbal profesionist, iar la varsta de 18 ani imbraca tricoul nationalei. Acesta s-a nascut pe data de 2 octombrie 1992 la Piatra Neamt, iar in prezent are varsta de 28 de ani si este unul dintre concurentii din .

Drama lui Sebastian Chitosca de la Survivor Romania. Momente cumplite in familia fostului fotbalist

Sebastian Chitosca de la Survivor Romania a acceptat sa participe la competitie de dragul fratelui sau, iar drama prin care trece l-a facut pe tanar sa renunte la cariera lui. Fostul sportiv a facut declaratii emotionante despre starea fratelui sau, care a avut parte de un incident si a intrat in coma. Drama prin trece .

Drama Simonei Hapciuc de la Survivor Romania. Tatal copilului sau, ultimatum jenant

Concurenta de la Survivor Romania, Simona Hapciuc trece printr-o adevarata drama. Ce i s-a intamplat blondinei si ce ultimatum jenant i-a dat tatal copilului ei? Ultimatum jenant pentru Simona Hapciuc Simona Hapciuc este o femeie puternica, lucru deja dovedit prin prezenta sa in competitia de la Survivor Romania. Faimoasa da tot ce poate mai bun .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )