Libnet.ro
UNICEF

19:30

Familia protestatarului mort dupa mitingul din 10 august, la Parchetul General

Antena3 Antena3,
Familia protestatarului mort dupa mitingul din 10 august, la Parchetul General

Sotia protestatarului care a decedat la cateva zile dupa participarea la protestul diasporei din 10 august s-a aflat din nou fata in fata cu procurorii. Femeia a venit la audieri insotoita de fiica. continuă pe Antena3

Carmen Dan, FARA niciun pic de JENA. Ministrul vorbeste la telefon in timpul unui moment de reculegere in memoria protestatarului mort dupa mitingul din 10 august (VIDEO)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a fost surprinsa vorbind la telefon in timpul unui moment de reculegere din Parlament initiat de opozitie in memoria lui Ilie Gazea, protestatarul mort la cateva zile dupa ce a.

Jandarmeria s-a transformat in purtatorul de cuvant al lui Carmen Dan. Institutia a sesizat DIICOT pentru mitingul din 10 august, acuzand o lovitura de stat

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anuntat, marti, sesizarea DIICOT, cu privire la evenimentele din 10 august din Piata Victoriei, solicitand procurorilor antimafia sa faca verificari. Potrivit unor surse.

Jandarmeria a sesizat DIICOT pentru mitingul din 10 august, acuzand o lovitura de stat: Se incearca astfel mutarea dosarului de la Parchet

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anuntat, marti, sesizarea DIICOT, cu privire la evenimentele din 10 august din Piata Victoriei, solicitand procurorilor antimafia sa faca verificari. Potrivit unor surs.

Claudiu Manda: Conducerea SRI spune ca a transmis note MAI, Jandarmeriei nainte si dupa protestele din 10 august

Directorul SRI, Eduard Hellvig, a informat comisia parlamentara de control a activitatii SRI ca serviciul a avut un reprezentat in Comandamentul format in cazul protestelor din 10 august si ca au existat note care au fost trimise Ministerului de Interne si Jandarmeriei si inainte si dupa evenimente, a declarat joi presedintele comisiei, Claudiu Manda.

Familia barbatului care a murit la spital dupa ce a participat la mitingul din 10 august, audiata la Parchetul General

Procurorii Parchetului General au audiat-o, vineri, pe sotia barbatului in varsta de 68 de ani care a participat la mitingul din 10 august si a murit cateva zile mai tarziu la spital a fost audiata vineri la Parchetul General.

Claudiu Manda: SRI spune ca a transmis mai multe note MAI si Jandarmeriei legate mitingul din 10 august, inclusiv ca exista pericolul ca protestul sa escaladeze

Directorului SRI, Eduard Hellvig, a transmis Comisiei parlamentare de control al activitatii SRI ca Serviciul Roman de Informatii a transmis mai multe note Ministerului de Interne si Jandarmeriei si inainte si dupa evenimentele din 10 august, inclusiv informatii ca exista pericolul ca protestul pasnic sa escaladeze, a declarat presedintele comisiei parlamentare, senatorul PSD Claudiu Manda.

Motiunea impotriva ministrului de Interne, supusa votului in Parlament. Carmen Dan a sustinut, cu multa aroganta, ca mitingul din 10 august 2018 nu a fost unul pasnic

Deputatii vor supune votului, miercuri, motiunea simpla depusa de PNL la adresa ministrului de Interne, Carmen Dan, intitulata Bastoanele PSD peste obrazul democratiei romanesti. PNL a solicitat demisia .

Ministrul de Interne, informatii despre ancheta dupa protestul din 10 august

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a spus, joi,ca Jandarmeria este indreptatita sa depuna sesizarea privind o eventuala tentativa de incercare de lovitura de stat. Carmen Dan a refuzat sa dea.

Subprefectul Capitalei, la Parchetul General, in dosarul privind protestul din 10 august

Subprefectul Capitalei, Corneliu Cirstea, s-a prezentat marti dimineata la Parchetul General, pentru a fi audiat in dosarul privind interventia jandarmilor la protestul din 10 august. Acesta este audiat de.

Liviu Dragnea, dupa ce a fost audiat la Parchetul General privind evenimentele din 10 august: Nu ma tem de o punere sub acuzare. Vinovati sunt cei care au organizat violentele (VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a fost audiat vineri de procurorii de la Parchetul General in dosarul privind violentele de la mitingul diasporei din 10 august. La plecare, Dragnea a precizat ca a fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )