Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ministrul de Interne, informatii despre ancheta dupa protestul din 10 august

Antena3 Antena3,
Ministrul de Interne, informatii despre ancheta dupa protestul din 10 august

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a spus, joi,ca Jandarmeria este indreptatita sa depuna sesizarea privind o eventuala tentativa de incercare de lovitura de stat. Carmen Dan a refuzat sa dea. continuă pe Antena3

Eduard Hellvig, chemat joi la audieri n comisia parlamentara de control a SRI / Protestul din 10 august, pe agenda discutiilor

Directorul Serviciului Roman de Informatii, Eduard Hellvig, a fost chemat joi la audieri in comisia parlamentara de control asupra activitatii serviciului, a anuntat presedintele acestui for, senatorul PSD Claudiu Manda. Pe agenda discutiilor se afla si protestul din 10 august, in conditiile in care social-democratii au cerut o ancheta pe motiv ca exista indicii potrivit carora ar fi fost actiuni subversive care atentau la securitatea nationala.

Subprefectul Capitalei, la Parchetul General, in dosarul privind protestul din 10 august

Subprefectul Capitalei, Corneliu Cirstea, s-a prezentat marti dimineata la Parchetul General, pentru a fi audiat in dosarul privind interventia jandarmilor la protestul din 10 august. Acesta este audiat de.

Carmen Dan: Cei de la Jandarmerie sunt indreptatiti sa depuna o plangere la DIICOT cu privire la protestul din 10 august

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, joi, ca reprezentantii Jandarmeriei sunt indreptatiti sa depuna o plangere la DIICOT ca urmare a incidentelor de la protestul de pe 10 august din Piata.

Parlamentul European va adopta o rezolutie privind situatia din Romnia, dupa dezbaterea despre protestul din 10 august

Parlamentul European va adopta o rezolutie privind situatia din Romania in a doua sesiune plenara din octombrie, dupa ce la prima sesiune, de la inceputul lunii, va avea loc dezbaterea pe tema violentelor de la protestul din 10 august, a anuntat europarlamentarul PNL Siegfried Muresan. Premierul Viorica Dancila va fi invitata sa vorbeasca la dezbatere.

Carmen Dan, despre ancheta ceruta de Iohannis cu privire la 10 august: Probabil Lazar astepta ordinul de zi pe unitate

Carmen Dan l-a acuzat, marti, in Camera Deputatilor, pe presedintele Romaniei ca a inceput o campanie de timorare a unei institutii fundamentale, pe care a continuat-o cerandu-i procurorului general Augustin Lazar anchetarea evenimentelor din 10 august. De asemenea, ministrul l-a atacat si pe Lazar, despre care a spus ca se putea putea sesiza, dar ca probabil ca astepta ordinul de zi pe unitate.

Carmen Dan, FARA niciun pic de JENA. Ministrul vorbeste la telefon in timpul unui moment de reculegere in memoria protestatarului mort dupa mitingul din 10 august (VIDEO)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a fost surprinsa vorbind la telefon in timpul unui moment de reculegere din Parlament initiat de opozitie in memoria lui Ilie Gazea, protestatarul mort la cateva zile dupa ce a.

Comandant in Jandarmeria Franceza, despre interventia de la protestul din 10 august: Nu pot da un aviz negativ

Bertrand Cavallierre, general, comandant de mare unitate in Jandarmeria Franceza, a vorbit la Antena 3 despre modul in care considera ca a intervenit Jandarmeria Romana la protestele din 10 august, din Piata.

Iohannis, ntrebat cum comenteaza afirmatiile PSD ca protestul din 10 august a fost finantat din strainatate: Nu am astfel de date

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca nu are date legat de finantarea din din strainatate a protestului din 10 august, dupa ce PSD a cerut declansarea de urgenta a unei anchete privind informatiile de o gravitate exceptionala care au aparut in spatiul public cu privire la finantarea externa a protestelor de strada si premeditarea actiunilor violente de la mitingul Diasporei.

Colonelul Catalin Paraschiv, seful Brigazii Speciale a Jandarmeriei, audiat la Parchetul Militar in dosarul violentelor de la protestul din 10 august (FOTO, VIDEO)

Seful Brigazii Speciale a Jandarmeriei Romane, colonelul Catalin Paraschiv, cunoscut si ca omul in alb de la protestul de pe 10 august, a ajuns joi dimineata la Parchetul Militar pentru a da declaratii i.

Caru' cu vedete: Mel B a avut o aventura de-o noapte cu Zac Efron. Actorul e cu 13 ani mai tnar dect ea; Mihaela Radulescu gradinareste n costum de baie: Mai sexy de att se poate?; Gogoasa a ramas cu sechele dupa protestul din 10 august. Plamnii mei s-au

Ariana Grande, devastata in urma decesului lui Mac Miller. Tu esti responsabila, au postat fanii. Ariana Grande a reactionat cu privire la moartea subita a fostului ei prieten, rapperul Mac Miller, gasit mort in locuinta sa. Kate Beckinsale arata spectaculos la 45 de ani! A pasit pe covorul rosu aproape goala si i-a lasat fara cuvinte. Kate Beckinsale, celebra vampiruta din seria de mare succes Underworld i-a lasat pe toti cu gurile cascate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2571 seconds )