Libnet.ro
UNICEF

21:15

FAMILIA REGALA in alerta! A fost implicata intr-un accident GRAV! Se intervine de URGENTA

B1 B1,
FAMILIA REGALA in alerta! A fost implicata intr-un accident GRAV! Se intervine de URGENTA

Printul Cambodgiei a fost implicat intr-un accident rutier in provincial Preah Sihanouk, anunta agentiile de stiri din intreaga lume. Printul Norodom Ranariddh al Cambodgiei, presedintele Partidului. continuă pe B1

Momente critice in familia regala. Printul a fost implicat intr-un grav accident de circulatie. Sotia sa, la un pas de moarte

Printul Norodom Ranariddh al Cambodgiei, presedintele Partidului Funcinpec, si sotia sa, Ouk Phalla, au fost raniti duminica intr-un accident rutier din provincia Preah Sihanouk din sud-vestul tarii, a.

DOLIU pentru Familia Regala! Din pacate a plecat la ceruri! Este tragedia MOMENTULUI

Sotia printului Norodom Ranariddh al Cambodgiei, Ouk Phalla, a murit dupa accidentul in care cuplul princiar a fost implicat duminica in orasul Sihanoukville din provincia Preah Sihanouk. Ouk Phalla, in.

TRAGEDIE LA CASA REGALA! Printul, implicat intr-un ACCIDENT rutier: Sotia sa este in stare grava! (FOTO)

Duminica dimineata, Printul Norodom Ranariddh al Cambodgiei a fost implicat intr-un accident rutier produs, in provincia Preah Sihanouk din sud-vestul tarii, anunta Japan Times, citand agentia.

Accident grav in Mures. Sase masini au fost implicate

Sase masini au fost implicate intr-un accident produs joi in localitatea Sangeorgiu de Mures, judetul Mures, circulatia fiind oprita pe DN 15. O persoana a fost ranita, anunta Centrul Infotrafic. Cauza.

Accident grav la Buzau: 5 victime. Un elicopter SMURD intervine la fata locului

Cinci persoane au fost ranite duminica intr-un accident rutier produs pe DN2, pe raza localitatii Cioranca, una dintre victime fiind transportata cu un elicopter SMURD la Bucuresti. Doua autoturisme.

UPDATE Accident grav pe A1, ntre Deva si Simeria, dupa ce o masina a intrat pe contrasens: patru oameni au murit, trei au fost raniti

Trei oameni si-au pierdut viata, iar alti patru au fost raniti, intre care unul fiind cu traumatisme severe, dupa ce soferul unei masini a intrat pe contrasens cu masina, pe Autostrada A1 intre Deva si Simeria. Traficul rutier a fost blocat.

UPDATE Accident grav pe A1, ntre Deva si Simeria, dupa ce o masina a intrat pe contrasens: patru oameni au murit, trei au fost raniti / Vinovat ar fi un sofer de 70 de ani

Trei oameni si-au pierdut viata, iar alti patru au fost raniti, intre care unul fiind cu traumatisme severe, dupa ce soferul unei masini a intrat pe contrasens cu masina, pe Autostrada A1 intre Deva si Simeria. Traficul rutier a fost blocat. 58 Conform primelor date, vina pentru producerea accidentului ar apartine unui sofer in varsta de 70 de ani, din Petrosani. Traficul a fost reluat.

Accident grav pe Valea Oltului. Un microbuz a fost lovit de un tir. Ce s-a intamplat cu pasagerii

- Un microbuz in care se aflau 14 tineri, care se deplasa, joi, pe Valea Oltului DN 7, pe directia Sibiu - Ramnicu Valcea, a fost lovit din spate de un TIR, care nu a pastrat o distanta corespunzatoare in mers.

Accident grav pe A1, intre Deva si Simeria: trei morti si patru raniti

Un accident foarte grav a avut loc sambata dimineata, pe A1, intre Deva si Sebes, in urma impactului dintre trei autoturisme.

UPDATE Accident grav pe A1, intre Deva si Simeria: patru morti si trei raniti

Un accident foarte grav a avut loc sambata dimineata, pe A1, intre Deva si Sebes, in urma impactului dintre trei autoturisme.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )