Libnet.ro
UNICEF

23:45

Familia Regala face Craciunul la Savarsin. Dubasii nu vor mai colinda, ci vor tine un moment de reculegere

Adevărul Adevărul,
Familia Regala face Craciunul la Savarsin. Dubasii nu vor mai colinda, ci vor tine un moment de reculegere

Reprezentantii Casei Regale au ajuntat ca Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei si ASR Principele Radu se vor afla la Savarsin de Craciun si Anul Nou. continuă pe Adevărul

Familia Regala, decizie de ultima ora! Unde isi petrec Craciunul fiicele Regelui Mihai

Familia Regala, in doliu dupa moartea Regelui Mihai, a anuntat ce va face de Craciun. Fiicele Regelui Mihai l vor petrece sarbatorile de iarna in Romania, la Savarsin, potrivit unui.

Familia Regala a decis unde isi va petrece sarbatorile de iarna. Aceasta va

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, si principele Radu, impreuna cu cele patru surori ale Sefului Casei Regale vor petrece Craciunul si Revelionulla Savarsin. Familia Regala, fiind.

Nepotul Regelui Mihai vrea sa fie reprimit in Familia Regala. Va declansa demersurile necesare dupa perioada de doliu

Nepotul Regelui Mihai vrea sa fie reprimit in Familia Regala, iar pentru asta, potrivit avocatului sau, va face demersurile necesare. Nicolae va tine doliu 40 de zile, iar 3 luni nu va aparea in public, la fel ca ceilalti membri ai familiei sale.

Principesa Margareta:Aceleasi principii si sentimente ca ale tatalui meu vor calauzi, de acum inainte, Familia Regala a Romaniei.

Margareta, custodele Coroanei Romane, a transmis un mesaj prin care multumeste pentru compasiunea arata la moartea Regelui Mihai si spune ca, aceleasi principii si sentimente ca ale tatalui meu vor calauzi, de acum inainte, Familia Regala a Romaniei.

Momente grele pentru Familia Regala. Custodele Coroanei regale va trebui sa elibereze Palatul Elisabeta

Veste trista pentru Familia Regala a Romaniei. Dupa moartea Regelui Mihai, aceasta trebuie sa elibereze Palatul Elisabeta. Custodele Coroanei regale are la dispozitie 60 de zile pentru a elibera Palatul.

Momente grele pentru Familia Regala. Margareta, Custodele Coroanei regale, va trebui sa elibereze Palatul Elisabeta

Veste trista pentru Familia Regala a Romaniei. Dupa moartea Regelui Mihai, aceasta trebuie sa elibereze Palatul Elisabeta. Custodele Coroanei regale are la dispozitie 60 de zile pentru a elibera Palatul.

Noi reguli pentru taximetristi. Ce nu vor mai avea voie sa discute cu clientii

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca activitatea de taximetrie se va face, obligatoriu, printr-un dispecerat. Taximetristii nu vor mai avea voie sa refuze curse sau sa ceara bonusuri. Acestia nu.

VIDEO Ordin al Ministerului Sanatatii. Persoanele care NU vor mai putea obtine permisul auto

Cardiacii si diabeticii care au o forma grava a bolii nu vor mai putea sa obtina permisul de conducere, iar cei aflati intr-un stadiu mai usor vor avea nevoie de avizul medicului specialist.

Medicii de familie nu vor mai acorda servicii decontate de casele de asigurari de sanatate, de la inceputul anului viitor

Incepand din 3 ianuarie 2018, cabinetele de medicina familiei nu vor mai acorda servicii decontate de casele de asigurari de sanatate, potrivit unui comunicat de presa transmis miercuri de Societatea.

Medicii de familie nu vor mai acorda servicii decontate de CAS incepand din 3 ianuarie

Cabinetele de medicina familiei nu vor mai acorda servicii decontate de casele de asigurari de sanatate incepand cu 3 ianuarie 2018, ca urmare a nesemnarii actelor aditionale de prelungire a contractelor de furnizare de servicii de asistenta medicala primara incheiate cu casele de asigurari de sanatate judetene, anunta Societatea Nationala de Medicina Familiei SNMF), prin intermediul unui comunicat de presa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )