Libnet.ro
UNICEF

22:45

Nepotul Regelui Mihai vrea sa fie reprimit in Familia Regala. Va declansa demersurile necesare dupa perioada de doliu

Adevărul Adevărul,
Nepotul Regelui Mihai vrea sa fie reprimit in Familia Regala. Va declansa demersurile necesare dupa perioada de doliu

Nepotul Regelui Mihai vrea sa fie reprimit in Familia Regala, iar pentru asta, potrivit avocatului sau, va face demersurile necesare. Nicolae va tine doliu 40 de zile, iar 3 luni nu va aparea in public, la fel ca ceilalti membri ai familiei sale. continuă pe Adevărul

Ce au iN COMUN Nicolae cu Printul Harry. NEPOTUL Regelui Mihai, in ATENTIA presei britanice

Fostul principe Nicolae a cucerit inimile romanilor, scrie presa britanica, dupa inmormantarea Regelui Mihai. Publicatia Metro il compara pe Nicolae Medforth-Mills si.

Avocatul fostului principe Nicolae: isi revendica titlul. Doreste sa fie reintegrat in Familia Regala

Tensiunile din interiorul Casei Regale continua si dupa decesul Regelui Mihai. intr-un interviu acordat publicatiei Taifasuri, avocatul fostului principe Nicolae a declarat ca nepotul fostului suveran este.

Familia Regala, decizie de ultima ora! Unde isi petrec Craciunul fiicele Regelui Mihai

Familia Regala, in doliu dupa moartea Regelui Mihai, a anuntat ce va face de Craciun. Fiicele Regelui Mihai l vor petrece sarbatorile de iarna in Romania, la Savarsin, potrivit unui.

Principesa Margareta:Aceleasi principii si sentimente ca ale tatalui meu vor calauzi, de acum inainte, Familia Regala a Romaniei.

Margareta, custodele Coroanei Romane, a transmis un mesaj prin care multumeste pentru compasiunea arata la moartea Regelui Mihai si spune ca, aceleasi principii si sentimente ca ale tatalui meu vor calauzi, de acum inainte, Familia Regala a Romaniei.

Momente grele pentru Familia Regala. Custodele Coroanei regale va trebui sa elibereze Palatul Elisabeta

Veste trista pentru Familia Regala a Romaniei. Dupa moartea Regelui Mihai, aceasta trebuie sa elibereze Palatul Elisabeta. Custodele Coroanei regale are la dispozitie 60 de zile pentru a elibera Palatul.

Momente grele pentru Familia Regala. Margareta, Custodele Coroanei regale, va trebui sa elibereze Palatul Elisabeta

Veste trista pentru Familia Regala a Romaniei. Dupa moartea Regelui Mihai, aceasta trebuie sa elibereze Palatul Elisabeta. Custodele Coroanei regale are la dispozitie 60 de zile pentru a elibera Palatul.

Dupa ce a fost IZGONIT de la parastasul Regelui Mihai, fostul Principe NICOLAE a transmis un MESAJ IMPORTANT pentru toti romanii! Era de asteptat

Fostul principe Nicolae le-a multumit romanilor, intr-un mesaj publicat pe Facebook, pentru gandurile transmise in zilele de doliu de dupa moartea Regelui Mihai. Nepotul fostului.

Fostul principe Nicolae, ALUNGAT de la PARASTASUL Regelui Mihai (FOTO)

Exclus din Casa Regala si oprit sa urce in Trenul Regal pentru a-si conduce bunicul pe ultimul drum, fostul principe Nicolae a fost alungat si de la parastas. Informatia apartine bloggeritei Lilick.

Subiectele zilei: Ce nu s-a vazut la funeraliile Regelui Mihai;Cel mai mare protest din provincie;Tot ce trebuie sa stii despre scandalul din SUA cu neutralitatea internetului

Trecutul parlamentarilor nostri. In 1994, Eugen Nicolicea cerea ca Regele Mihai sa fie declarat persona non grata pe teritoriul Romaniei. Comisia speciala condusa de. Rezervorul de iluzii al romanului. Bolile psihice intra in faze acute in momente de restriste nationala. Crizele se inmultesc. Probleme creeaza insa nu doar.

Familia Regala a decis unde isi va petrece sarbatorile de iarna. Aceasta va

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, si principele Radu, impreuna cu cele patru surori ale Sefului Casei Regale vor petrece Craciunul si Revelionulla Savarsin. Familia Regala, fiind.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )