Libnet.ro
UNICEF

20:30

Familie din Australia, atacata de un cangur pe care l hranea

Hotnews Hotnews,
 Familie din Australia, atacata de un cangur pe care l hranea

O ingrijitoare de animale salbatice din Australia s-a ales cu un plaman perforat dupa ce ea, sotul si fiul ei au fost atacati de un cangur pe care il hraneau, relateaza BBC. continuă pe Hotnews

O familie a fost atacata de un cangur si toti au ajuns la spital. Care este starea ranitilor

Cangurul i-a atacat pe toti membri familiei din Australia, insa cel mai grav ranita a fost femeia care ingrijea animalul, care are plamanul perforat. Sotul si fiul ei au fost raniti usor, incercand sa.

Un radiotelescop din Australia a detectat mai multe impulsuri radio rapide misterioase

O echipa de cercetatori din statul Western Australia a detectat, pe parcursul unui an, cu ajutorul unui radiotelescop, 20 de semnale radio misterioase, care poarta denumirea de impulsuri radio rapide FRB - fast radio burst), aproape de doua ori mai multe decat numarul identificat la nivel global de la descoperirea acestui fenomen, in 2007, potrivit dpa, citat de Agerpres.

Licitatie de aproape 60 milioane de lei pentru dotarea Blocului Operator Central din Spitalul Universitar Bucuresti, care este nefunctional nca din anul 2007

Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti SUUB) a demarat in aceasta o licitatie de aproape 60 de milioane de lei pentru dotarea cu aparatura medicala de ultima generatie a celor 11 sali de operatie din Blocul Operator Central, nefunctional inca din anul 2007, dupa ce a intrat intr-un amplu proces de modernizare si consolidare. Blocul nu este dotat cu aparatura medicala pentru desfasurarea actului anestezico chirurgical, desi este complet renovat si modernizat. in SUUB se interneaza anual in regim de spitalizare continua peste 55. 000 de bolnavi, peste 60. 000 sunt tratari prin spitalizare de zi si peste 350. 000 pacienti/an sunt tratari in Unitatea de Primiri Urgente si ambulatoriu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )