Libnet.ro
UNICEF

01:05

O familie din Iasi care are patru copii a luat alti sapte in plasament. Una dintre fete este acum studenta la Sorbona

România Liberă România Liberă,
O familie din Iasi care are patru copii a luat alti sapte in plasament. Una dintre fete este acum studenta la Sorbona

Doi soti din judetul Iasi, care au avut deja patru copii, au decis sa mai ia inca sapte copii in plasament familial. continuă pe România Liberă

Kovesi, despre acuzatiile aduse de Sebastian Ghita: Nu comentez declaratiile unui inculpat fugar care are mai multe dosare, o parte la DNA

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie a refuzat luni sa raspunda la acuzatiile aduse de omul de afaceri Sebastian Ghita, pe numele caruia a fost emis un mandat de arestare european, explicand ca nu comenteaza declaratiile unui inculpat fugar care are mai multe dosare, o parte la DNA. Kovesi a precizat insa ca a sesizat Consiliul Superior al Magistraturii pentru afirmatii neadevarate facute la adresa DNA in decembrie si ianuarie si a vorbit despre un atac masiv la adresa sistemului judiciar.

Primul tigan din Romania care cere repatrierea in India: Acesta ofera motive istorice pentru a primi azil

Ionel Sarac este numele primul tigan din Romania care a depus cerere sa primeasca azil in India. Motivele sale sunt cel putin ciudate. El a fost condamnat recent la instanta de fond pentru avocatura cl.

Norvegia, prima tara din lume care renunta la frecventa radio FM

Norvegia va deveni prima tara din lume care va renunta la frecventa radio FM, informeaza CNN, citata de Agerpres.

Daca deficitul bugetar depaseste 3% din PIB, BNR are masuri suplimentare pregatite

Banca Nationala a Romaniei BNR) saluta angajamentul luat de actualul guvern, de mentinere a deficitului bugetar la un nivel de maximum 3% din produsul intern brut PIB), dar are pregatite masuri suplimentare in cazul in care plafonul va fi depasit, in contextul existentei unor riscuri interne legate de situatia post-electorala si de modul in care va fi construit bugetul pe acest an, a declarat, vineri, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu.

Supraaglomerare la metrou, din zapezilor care au pus stapanire pe Capitala. Bucurestenii si-au lasat masinile acasa, sa scape de traficul infernal, dar asteapta minute in sir pe peron |FOTO + VIDEO

In aceasta dimineata, din cauza ca circulatia mijloacelor de transport in comun la suprafata s-a blocat, ca urmare a ninsorii abundente, calatoria cu metroul a devenit un cosmar.

Autorul masacrului din Charleston, care a ucis noua oameni, a fost condamnat la moarte

Barbatul care in iunie 2015 a ucis noua persoane de culoare intr-o biserica din Charleston, statul Carolina de Sud, a fost condamnat la moarte.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )