Libnet.ro
UNICEF

23:45

Primul tigan din Romania care cere repatrierea in India: Acesta ofera motive istorice pentru a primi azil

B1 B1,
Primul tigan din Romania care cere repatrierea in India: Acesta ofera motive istorice pentru a primi azil

Ionel Sarac este numele primul tigan din Romania care a depus cerere sa primeasca azil in India. Motivele sale sunt cel putin ciudate. El a fost condamnat recent la instanta de fond pentru avocatura cl. continuă pe B1

Antonia, vedeta cu cel mai lung divort din Romania?

Antonia are sanse sa devina vedeta cu cel mai lung divort din Romania. Artista nu a reusit sa se separe in acte de sotul ei, Vincenzo, nici dupa aproape trei ani, timp in care a adus pe lume doi copii cu Alex Velea. Mai patita decat ea a fost doar Ramona Badescu.

Campanie sustinuta de discreditare a luptei anticoruptie din Romania, in presa britanica. Dan Adamescu, condamnat definitiv, si fiul sau, inculpat care nu se lasa extradat, prezentati drept victime politice

Campania de discreditare a luptei anticoruptie, in apararea omului de afaceri Dan Adamescu si a fiului sau Alexander, se intensifica in presa londoneza, cu extensii in alte titluri europene, pe masura ce se apropie termenul la care justitia britanica trebuie sa se pronunte in privinta extradarii lui Adamescu Jr. Dupa un articol in The Telegraph, marti a venit randul The Guardian sa publice un material de opinie pe aceasta tema. Textul este semnat de David Clark, autorul unui asa-zis raport care a circulat saptamana trecuta, despre justitia din Romania si despre abuzurile din cazul Adamescu. Separat, o alta publicatie europeana a descoperit calitatea lui Adamescu de om de afaceri de origine evreiasca si sugereaza un subtext antisemit in intreaga saga.

Apelul Forumului judecatorilor din Romania la intentia politicienilor care vor sa schimbe statutul magistratilor si sa dea o Lege a amnistiei si gratierii: Puterea judecatoreasca are nevoie de independenta reala, nu de atacuri furibunde si amenintari cu l

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania a reactionat, marti, la intentia politicienilor de a modifica legislatia care reglementeaza organizarea Justitiei, statutul magistratilor, precum si la intentia de a se emite o lege a amnistiei si gratierii. Astfel, co-presedintii Calin Dragos si Ionut Militaru au lansat apelul Nu restauratiei cu iz penal! Apel pentru o putere judecatoreasca independenta.

Camera Auditorilor Financiari din Romania a fost amendata cu 182.000 de euro pentru restrictionarea concurentei pe piata serviciilor de audit financiar

Consiliul Concurentei a sanctionat Camera Auditorilor Financiari din Romania CAFR) cu o amenda de 819. 322 lei 182. 000 euro) pentru restrictionarea concurentei pe piata serviciilor de audit financiar, a anuntat marti autoritatea de concurenta. Potrivit Consiliului Concurentei, CAFR ar fi stabilit un nivel al onorariului mediu orar si un numar minim de ore aferente unei misiuni de audit, dublate de sanctiuni pentru nerespectarea lor. Printr-o astfel de interventie in piata, CAFR a indus in randul membrilor un anumit nivel al onorariului, prejudiciind in final beneficiarii acestor servicii, care au platit mai mult.

Business report:Trei orase din Romania vor avea sosele noi de centura; Peste 200 de firme sanctionate si 261 de straini depistati cu munca nedeclarata anul trecut; Mugur Isarescu, despre posibilitatea depasirii deficitului bugetar de 3% din PIB

Prima tara care introduce radioul digital. Norvegia este pregatita sa devina prima tara din lume care, saptamana viitoare, va face trecerea de la. Lista autostrazilor care se opresc inainte sa inceapa din cauza contestatiilor, amanarilor sau suspendarilor de licitatii. Valul de licitatii lansate de.

Cine este David Clark, autorul unui asa zis raport despre justitia din Romania

Cateva site-uri publica un asa zis raport al unei fundatii britanice, prezentat drept distrugator pentru justitia din Romania, insa textul este scris de unul si acelasi autor care apara cauza lui Dan Adamescu in plan extern. In mai multe articole, David Clark scrie despre omul de afaceri condamnat definitiv in dosarul Astra Asigurari ca ar fi victima luptei dintre Victor Ponta si Traian Basescu.

Min. Transporturilor: Toti studentii la universitati din Romania, indiferent de varsta, vor calatori gratuit cu trenul

Toti studentii din Romania vor avea gratuitate la transportul feroviar pentru un numar nelimitat de calatorii, inclusiv pe perioada vacantelor universitare si indiferent de operatorul feroviar, masuri incluse intr-o Ordonanta de Urgenta OUG) privind.

ANALIZA The Guardian: LUPTA ANTICORUPTIE din Romania este doar o perdea de fum folosita pentru a SLABI DEMOCRATIA. DNA foloseste metode ce aminteste de perioada COMUNISTA

Consultantul David Clark a scris intr-un articol pentru publicatia britanica The Guardian despre un nou pericol ce pandeste Europa: folosirea abuziva a legilor anticoruptie din Romania, o.

Tanarul Florin Tripon a fost desemnat cel mai bun student din Romania

Florin Tripon este cel mai bun student roman din Romania in anul academic 2015-2016. Distinctia i-a fost acordata la cea de-a opta editie a Galei Ligii Studentilor Romani din Strainatate LSRS), organizata la Palatul Parlamentului.

Singura nava spargator de gheata din Romania incepe sa actioneze pe canalul Sulina

Remorcherul Perseus, singura nava din Romania cu clasa de gheata, si-a inceput luni misiunea in judetul Tulcea, urmand sa sparga un pod de gheata aparut pe canalul Sulina.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )