Libnet.ro
UNICEF

15:30

FAN Courier confirma ca mai multi angajati din depozitul de la Stefanesti au fost depistati pozitiv COVID-19

Hotnews Hotnews,
 FAN Courier confirma ca mai multi angajati din depozitul de la Stefanesti au fost depistati pozitiv COVID-19

FAN Courier confirma faptul ca a fost informata de autoritatea competenta din judetul Ialomita cu privire la confirmarea suspiciunilor de infectare cu COVID-19 in cazul a 24 de persoane angajate ale FAN Courier pe pozitia de manipulant marfa in depozitul din Stefanesti. FAN Courier a declansat procedurile stabilite prin planul pentru situatii de criza COVID-19, astfel incat activitatea curenta sa se desfasoare in conditii normale. continuă pe Hotnews

Mai multi angajati Fan Courier, confirmati cu COVID-19

FAN Courier confirma faptul ca a fost informata de autoritatea competenta din judetul Ialomita cu privire la confirmarea suspiciunilor de infectare cu COVID-19 in cazul a 24 de persoane angajate ale FAN Courier pe pozitia de manipulant marfa in depozitul din Stefanesti.

Mai multi angajati Fan Courier, infectati cu coronavirus

Compania de curierat, FAN Courier, confirma faptul ca a fost informata de autoritatea competenta din judetul Ialomita cu privire la confirmarea suspiciunilor de infectare cu COVID-19 in cazul a 24 de persoane angajate ale FAN Courier pe pozitia de manipulant marfa in depozitul din Stefanesti.

Fan Courier confirma ca 24 de angajati de la depozitul din Stefanesti au fost depistati cu COVID-19

Fan Courier a confirmat, marti, ca 24 de persoane angajate pe pozitia de manipulant marfa in depozitul din Stefanesti au fost testate pozitiv pentru noul coronavirus. Cea mai mare parte a celor depistati cu.

Masuri speciale la Fan Courier: cum s-au infectat zeci de angajati cu noul tip de virus

Zeci de angajati ai companiei Fan Courier au fost depistati pozitiv cu noul tip de virus. Acum, compania anunta ca a luat masuri speciale. Fan Courier e una dintre companiile care au prosperat.

Fan Courier: 24 de angajati au fost depistati pozitivi Covid-19

FAN Courier, liderul pietei locale de curierat, a confirmat faptul ca 24 de manipulanti marfa de la .

Cine controleaza cea mai mare banca din Romania, adica rulajul a peste 2 miliarde de euro

Banca Transilvania e cea mai mare banca din Romania si a ajuns la o valoare de piata de peste doua miliarde de euro. Institutia e controlata de mai multi actionari. Banca Transilvania e una.

Ar putea fi cel mai greu puzzle din lume, dar e perfect pentru stat in casa

Daca ai avut vreodata o fascinatie pentru puzzle-uri, s-ar putea sa fii uimit de existenta acestei creatii. Multi il considera cel mai dificil puzzle din lume, dar se vinde ca painea.

Cea mai periculoasa tara din lume. Omorurile, violurile si traficul de droguri sunt la ordinea zilei

Tijuana Mexic) este cel mai periculos oras din lume, potrivit unei analize realizate de Citizen Council for Public Safety and Criminal Justice, informeaza Daily Mail. Cifrele, care sunt inspaimantatoare, o.

Angajati FAN Courier din Ialomita, confirmati cu noul coronavirus

Noul coronavirus a lovit si in compania FAN Courier. 23 de ialomiteni, angajati ai firmei, au fost depistati pozitiv la testul pentru SARS-CoV-2, anunta independentonline. ro. Starea lor de sanatate este buna, aflandu-se sub ingrijire medicala la spitale suport COVID-19 din Bucuresti si Fetesti.

Politisti si jandarmi din Tulcea sunt cercetati pentru purtare abuziva

Mai multi angajati ai Ministerului de Interne din judetul Tulcea sunt cercetati pentru savarsirea in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )