Libnet.ro
UNICEF

16:45

FAN Courier estimeaza comenzi cu cel putin 30% mai mari in luna noiembrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FAN Courier estimeaza comenzi cu cel putin 30% mai mari in luna noiembrie

FAN Courier se asteapta ca editia din acest an a Black Friday sa genereze o crestere medie cu 30% a volumelor transportate si depasirea pragului de 500. 000 de expeditii in prima zi de dupa incheierea campaniei. continuă pe Ziarul Bursa

Black Friday 2020 - FAN Courier estimeaza ca va livra 500.000 de colete in prima zi

Compania de curierat FAN Courier estimeaza ca va livra 500. 000 de colete in prima zi dupa Black Friday si asteapta comenzi cu cel putin 30% mai mari pentru toata luna noiembrie. Produsele fashion, ITC si de igiena vor fi cele mai cautate. Pentru a face fata varfului de activitate, compania a investit 15 milioane de euro in echipamente de livrare si gestiune a expeditiilor si relatia cu clientii, a extins capacitatea de depozitare si a suplimentat flota auto si personalul angajat.

Republicanii vor sa stranga cel putin 60 de milioane de dolari pentru a finanta procesele lui Trump in contextul alegerilor - Reuters

Comitetul National Republican a facut apel la donatori pentru a strange cel putin 60 de milioane de dolari pentru a finanta contestarile in plan jurudic aduse de presedintele Donald Trump ca urmare a rezultatelor alegerilor prezidentiale din SUA, au spus doua surse familiare problemei, relateaza Reuters.

Alegeri SUA: Cel putin 3 districte din Georgia au incetat sa mai numere buletinele de vot

Cel putin trei districte din Georgia au incetat sa mai numere buletinele de vot pentru aceasta noapte, au declarat oficiali regionali pentru CNN.

Mita intre 2.000 si 5.000 de euro luata de un sef de la Directia de Asistenta Sociala Timis de la cel putin 100 de oameni, pentru a le elibera certificat de handicap

Un sef de serviciu din Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Timis a fost retinut, fiind acuzat de procurori ca ar fi primit mita intre 2. 000 si 5. 000 de euro de la cel putin 100 de persoane carora le-ar fi inlesnit obtinerea indemnizatiei de incadrare in grad de handicap. Procurorii spun ca obtinerea pe nedrept de certificate de incadrare in grad de handicap a devenit de notorietate, motiv pentru care persoane din alte judete si-au stabilit provizoriu resedinta in judetul Timis, pentru a putea obtine un astfel de certificat.

Telescopul spatial Kepler a descoperit cel putin 300 de milioane de planete potential locuibile

Galaxia noastra este plina de planete potential locuibile - cel putin 300 de milioane, potrivit NASA, preluata de Digi24. ro.

Calea Lactee are cel putin 300 de milioane de exoplanete potential locuibile - studiu NASA

Galaxia noastra este plina de planete potential locuibile - cel putin 300 de milioane, potrivit NASA, scrie CNN.

Lista localitatilor in care te poti pensiona mai devreme cu doi ani

Persoanele care au locuit cel putin 30 de ani in zonele afectate de poluarea remanenta beneficiaza de reducerea varstei standard de pensionare cu 2 ani, fara penalizare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2557 seconds )