Libnet.ro
UNICEF

00:07

Fanii au decis. Aceasta este cea mai spectaculoasa parada a unui portar

Antena3 Antena3,
Fanii au decis. Aceasta este cea mai spectaculoasa parada a unui portar

Suporterii de pe intreg mapamondul au votat parada lui Marc-Andre ter Stegen, contra lui Bayern, drept cea mai spectaculoasa interventie a unui portar din sezonul trecut, din competitiile UEFA. Ter Stegen, cu aproape . continuă pe Antena3

Butterfleye este cea mai inteligenta solutie de supraveghere

Pentru cei care si-au transformatsupravegherea caseiintr-o pasiune, in curand va fi lansataButterfleye, poate cea mai inteligenta camera. S-ar putea sa nu fie prima oara cand auziti deButterfleye, deoarece se lucreaza de multi ani la acest proiect. Cu toate acestea, pentru prima oara puteti spera sa puneti mana pe ea in urmatoarele luni. Nu de alta, [] Butterfleye este cea mai inteligenta solutie de supraveghere Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Ion Tiriac va primi joi automobilul Porsche 918 Spyder, fabricat special pentru omul de afaceri: Este cea mai scumpa masina din portofoliul constructorului german (FOTO)

Porsche a fabricat special pentru Ion Tiriac un model 918 Spyder. Masina valoreaza aproximativ 750. 000 de euro si va fi adus in Romania joi. Cu aceasta ocazie, omul de afaceri organizeaza un eveniment la.

Alina Gorghiu: Ideea anticipatelor mie nu mi-a iesit din minte, in continuare cred ca ar fi cea mai buna varianta, cea mai sanatoasa

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, luni, ca sustine in continuare ideea organizarii de alegeri anticipate si ca este de parere ca, in actuala situatie politica, aceasta este cea mai buna.

Cea mai noua inventie in materie de imprumuturi rapide. Credite de pana la 15.000 de lei, doar cu buletinul, in 60 de minute

Creditomatul este cea mai noua inventie in materie de imprumuturi rapide. Dispozitivul, care seamana cu un bancomat, este de fapt o masinarie care scaneaza buletinul si completeaza automat actele pentru un.

Cea mai buna politista din lume, la Editie Speciala. Tot ceea ce avem cu adevarat valoros este viata

Cea mai buna politista din lume de anul acesta este o romanca. Raluca Domuta, comisar sef in Politia Romana, a primit titlul pentru modul in care si-a facut meseria in timpul misiunii de cautare si.

O romanca a primit premiul pentru cea mai buna politista din lume, pentru misiunile din Haiti

Cea mai buna politista din lume este din Romania. Comisarul-sef de politie Raluca Domuta a primit titlul de International Female Police Peacekeeper 2015, in cadrul unei ceremonii organizate in Marea Britanie, pentru modul in care s-a implicat in misiunile de cautare si salvare dupa cutremurul care a avut loc in Haiti, in 2010.

Alina Gorghiu: Anticipatele, varianta cea mai sanatoasa pentru Romania

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, ca sustine in continuare ca alegerile anticipate ar fi varianta cea mai sanatoasa pentru Romania, dar este greu de realizat.

Canicula a crescut consumul de energie. in iulie s-a inregistrat o cerere aproape de cea mai mare valoare din ultimii patru ani

Consumul intern de energie electrica a crescut semnificativ in luna iulie 2015, din cauza temperaturilor foarte ridicate, si a ajuns la o medie lunara de 6. 474 MW, foarte aproape de cea mai mare valoare din ultimii patru ani, care s-a inregistrat iulie 2012, si a fost de 6. 635 MW, conform unui raport publicat de Transelectrica si citat de Agerpres. ro.

Cea mai inalta sosea din tara va avea un muzeu

Transalpina, cea mai inalta sosea din tara care ajunge la o inaltime de peste 2100 de metri, va avea un muzeu in care va fi prezentata istoria acestui drum.

Radu Craciun, BCR: Corectia pietelor bursiere ar fi trebuit sa aiba loc de mult timp. Maximele istorice atinse de bursele americane, europene, asiatice nu aveau nici cea mai mica legatura cu perspectivele economice

Corectia pietelor bursiere ar fi trebuit sa aiba loc de mai mult timp deja. Maximele istorice atinse de bursele americane, europene, asiatice nu aveau nici cea mai mica legatura cu perspectivele economice mai degraba modeste ale economiilor din zonele mentionate. Ele nu faceau decat sa reflecte oceanul de lichiditate in exces pe care au creat-o bancile centrale, bani care in loc sa mearga spre investitii de capital au migrat spre investii in active financiare.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )