Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cea mai inalta sosea din tara va avea un muzeu

Adevărul Adevărul,
Cea mai inalta sosea din tara va avea un muzeu

Transalpina, cea mai inalta sosea din tara care ajunge la o inaltime de peste 2100 de metri, va avea un muzeu in care va fi prezentata istoria acestui drum. continuă pe Adevărul

Cea mai buna politista din lume, la Editie Speciala. Tot ceea ce avem cu adevarat valoros este viata

Cea mai buna politista din lume de anul acesta este o romanca. Raluca Domuta, comisar sef in Politia Romana, a primit titlul pentru modul in care si-a facut meseria in timpul misiunii de cautare si.

O romanca a primit premiul pentru cea mai buna politista din lume, pentru misiunile din Haiti

Cea mai buna politista din lume este din Romania. Comisarul-sef de politie Raluca Domuta a primit titlul de International Female Police Peacekeeper 2015, in cadrul unei ceremonii organizate in Marea Britanie, pentru modul in care s-a implicat in misiunile de cautare si salvare dupa cutremurul care a avut loc in Haiti, in 2010.

O romanca a primit premiul pentru cea mai buna politista din lume

Comisarul-sef de politie, Raluca Domuta, este prima politista din Romania care a primit titlul de International Female Police Peacekeeper 2015, pentru activitatea deosebita pe care a avut-o in misiunea ONU.

Faze tari: Numele tau poate ajunge pe Marte. Invitatia adresata de NASA; Femeia cu cea mai oribla meserie din lume! Putini oameni sunt in stare de asa ceva; A fost descoperit cel mai vechi mesaj dintr-o sticla plutitoare

Cum s-a razbunat un tanar pe iubita lui infidela. I-a pus un prosop pe fata, a luat-o in camera si. Un tanar din Marea Britanie a gasit un mod inedit de a se desparti de iubita lui infidela. Reteaua sociala care iti garanteaza nemurirea. Inca nu am ajuns in stadiul in care putem lua o pastila ca sa traim vesnic, dar oamenii de stiinta gasesc mereu noi metode de a ne apropia de vis.

Ion Tiriac va primi joi automobilul Porsche 918 Spyder, fabricat special pentru omul de afaceri: Este cea mai scumpa masina din portofoliul constructorului german (FOTO)

Porsche a fabricat special pentru Ion Tiriac un model 918 Spyder. Masina valoreaza aproximativ 750. 000 de euro si va fi adus in Romania joi. Cu aceasta ocazie, omul de afaceri organizeaza un eveniment la.

O romanca, cea mai buna politista din lume. Ce misiune i-a adus succesul

Comisarul-sef de politie Raluca Domuta a primit titlul de International Female Police Peacekeeper 2015, in cadrul unei ceremonii organizate in Marea Britanie, pentru modul in care s-a implicat in misiunile de cautare si salvare dupa cutremurul care a avut loc in Haiti, in anul 2010.

Vicecancelarul german Sigmar Gabriel spune ca valul de refugiati este cea mai mare provocare de la reunificarea Germaniei. Berlinul estimeaza ca anul acesta va primi 800.000 de solicitari de azil

Influxul record de refugiati in Germania este cea mai mare provocare pentru tara de la reunificarea de acum 25 de ani, a declarat duminica vicecancelarul Sigmar Gabriel, potrivit AFP.

Soarele a iesit in aproape toata tara dupa o saptamana cu ploi si furtuni. Vremea va continua sa se incalzeasca luni si marti

Duminica vremea a inceput sa se incalzeasca si soarele a iesit - chiar daca insotit de nori - in cea mai mare parte din tara. Potrivit Administratie Nationale de Meteorologie, la ora 14. 00, in Bucuresti erau circa 24 de grade, la Constanta 23 de grade, la Iasi 23, iar la Oradea 23,5 grade.

Blestemul frumoasei Beatrice, ultima printesa a Corvinilor si cea mai bogata femeie din Transilvania medievala: si-a vazut sotul ucis si copiii otraviti

Beatrice de Frangepan a fost considerata una dintre cele mai frumoase si bogate printese din Regatul Ungar. in ciuda frumusetii cu care a fost binecuvantata, viata mostenitoarei Castelului Corvinilor a fost o insiruire de drame care au culminat cu moartea sotului ei si a celor doi copii, ultimii urmasi ai familei Corvinilor.

Marea Farsa Lunara: 180 de ani de la una dintre cele mai mari inselaciuni din istorie

Pe 25 august, in anul 1835, a aparut primul dintr-o serie de articole despre Luna care anuntau cea mai importanta descoperire din istoria omenirii. Atunci cand auzim notiunea Marea Farsa Lunara, cei mai multi dintre noi am fi tentati sa ne gandim la aselenizarea din 1969 si teoriile conform carora aceasta a fost regizata de [] Marea Farsa Lunara: 180 de ani de la una dintre cele mai mari inselaciuni din istorie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.6147 seconds )