Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fanii sunt in stare de SOC: Actorul MIHAI BENDEAC s-a decis sa se mute intr-o GROTA... Ce se intampla cu X-Factor...

B1 B1,
Fanii sunt in stare de SOC: Actorul MIHAI BENDEAC s-a decis sa se mute intr-o GROTA... Ce se intampla cu X-Factor...

Actorul Mihai Bendeac s-a mutat de curand intr-un apartament pe care l-a prezentat chiar el fanilor inainte de inceputul showului X-Factor. Fanii au avut astfel ocazia de a vedea gusturile actorului in materie. continuă pe B1

Fanii sunt in stare de SOC: Sunt OBOSIT si am nevoie de PAUZA... Smiley se RETRAGE! Ce se iNTAMPLA cu Vocea Romaniei...

Smiley isi ia vacanta abia in ianuarie, desi recunoaste ca proiectele muzicale, emisiunile de la PRO TV si conducerea afacerii sale il epuizeaza uneori. Stii care e treaba? Eu dorm 6-7 ore. Nu.

LOVITURA cumplita pentru Smiley! A fost atacat de o cunoscuta VEDETA! Fanii sunt in stare de SOC

Iulia Albu a criticat una dintre tinutele pe care indragitul cantaret Smiley le-a purtat in public. Smiley Omul este un om ca noi toti. Are zile in care isi spala singur parbrizul masinii,.

Macel in SHOWBIZ! Bianca Dragusanu, LOVITA de Tristan Tate! Fanii sunt in stare de soc! Si-au luat adio cu tipete si injuraturi

Despartirea dintre Bianca Dragusanu si Tristan Tate nu este mai este doar un simplu zvon. Dupa o disputa destul de serioasa in urma cu doua zile, plina de tipete si de injuraturi rupture ar fi devenit.

Drama in lumea MUZICII! Un cunoscut CANTARET si-a pierdut complet VOCEA! Nu mai poate canta! Fanii sunt in stare de soc

Bono, celebrul solist al trupei U2 a intrerupt un concertpe care l-asustinutsambata seara la Berlin dupa ce a ramas fara voce. Ulterior artistul a fost nevoit sa anuleze spectacolul. Bono.

Din pacate, DOCTORII au dat verdictul tragic: BOALA actorului MIHAI BENDEAC e incurabila... Ce se intampla cu X-Factor...

Mihai Bendeac a facut dezvaluiri despre problemele pe care le are, dar si despre decizia luata in urma cu 15 ani, aceea de a renunta la religia ortodoxa. Actorul a marturisit ca se confrunta cu depresia, o.

Esti un dobitoc... Mihai Bendeac, scandal monstru la Antena 1... Ce decizie au luat cei de la X- Factor...

Concurentul din finala iUMOR, Bogdan Zolteanu, l-a acuzat pe Mihai Bendeac ca isi face meseria doar pentru bani. Imediat, actorul i-a raspuns pe masura tanarului. Ai fost de patru ori si doar o singura.

E BOMBA anului in Romania! MIHAI BENDEAC si DELIA, oficial impreuna: Cei doi au recunoscut relatia! Cand a inceput totul...

Mihai Bendeac a publicat pe retelele sociale o poza in care apare alaturi de colega sa de platou Delia, alaturi de o descriere mai putin obisnuita, starnind, astfel, imaginatia fanilor. Pe langa.

Vestea trista a zilei: Adio, Schumacher! Fanii sunt in LACRIMI (VIDEO)

Fanii lui Michael Schumacher si-au amintit cu emotie de prima retragere a marelui campion din Formula 1. S-a intamplat in 2006 dupa cursa de la Monza, incheiata cu o victorie. Adio, Michael Schumacher la.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )