Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fantoma de la Opera, adusa de Adrian Nour la Adevarul Live, de la ora 12.00

Adevărul Adevărul,
Fantoma de la Opera, adusa de Adrian Nour la Adevarul Live, de la ora 12.00

Adrian Nour, interpretul pricipal din musicalul Fantoma de la Opera si fost finalist la Vocea Romaniei este invitat in studioul Adevarul LIVE de la ora 12. Interpretul va dezvalui cum este sa joci unul dintre cele mai ravnite roluri de musical din lume, primit in Romania cu mult entuziasm de public. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 11.00. Jurnalistul Grigore Cartianu, despre cazurile Valcov si Horia Georgescu

Jurnalistii Grigore Cartianu si Sebastian Zachmann discuta, la Adevarul Live de la ora 11. 00, despre cazul fostului ministru de Finante Darius Valcov, impotriva caruia DNA a dispus inceperea urmaririi penale. , dar si despre aducerea la DNA, cu mandat, a sefului ANI, Horia Georgescu.

Cum pot fi crescute considerabil sansele de succes ale tratamentului anticancer, la Adevarul Live de la ora 15.00

Profesorul doctor Ion-Christian Chiricuta, medic radioterapeut cu renume international, vine la Adevarul Live de la ora 15. 00 sa explice ce inseamna un tratament de ultima generatie complet, corect si eficient pentru a trata cu succes cancerul.

Adevarul Live. Ivan: ii transmit lui Victor Ponta ca eu l-am facut presedintele PSD. Ponta si Dragnea conduc un partid de care se tem

Europarlamentarul Catalin Ivan, suspendat din PSD, vine la Adevarul Live, de la ora 14. 00, pentru a vorbi despre culisele indepartarii sale din randul social-democratilor, in contextul in care, in ultima perioada, a fost unul dintre principalii contestatari ai premierului Victor Ponta.

Adevarul Live: Ministrul Agriculturii Daniel Constantin, despre cum este afectata agricultura romaneasca de embargoul impus de Rusia

Vicepremierul Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, este invitatul unei noi editii Adevarul Live, unde va vorbi despre fuziunea cu partidul format in jurul lui Calin Popescu Tariceanu, despre relatia cu Dan Voiculescu, fondatorul PC, dar si despre competitivitatea agriculturii romanesti in UE.

in Culisele Bucurestiului: ArtFashion for Education, un nou eveniment marca Bucharest Biennale, la Adevarul Live, miercuri la ora 14.00

Fondatorii Bienalei de Arta Contemporana din Bucuresti, Razvan Ion si Eugen Radescu, vin la Adevarul Live, miercuri de la ora 14. 00 sa ne duca in culisele unui eveniment-premiera in Romania, ArtFashion for Education, un proiect caritabil ce are ca scop strangerea de fonduri pentru persoane cu abilitati deosebite, fara posibilitati materiale, intre 15 - 21 ani.

Rezultate simulare Bac 2015. Despre rezultatele dezastruoase de la simularea Bac-ului, la Adevarul Live de la 13:00

Rezultate simulare Bac. Mai putin de 40% din elevii care au sustinut simularea Bac-ului au promovat, potrivit datelor comunicate de Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. Despre aceste rezultate, dar si despre rezultatele simularii Evaluarii Nationale si ce solutii mai au tinerii care sunt la limita mediei de trecere, vom discuta inpreuna cu expertii, la Adevarul Live de la 13:00.

Despre literatura SF si viitorul Editurii Nemira, cu Ana Nicolau la Adevarul Live, marti de la ora 11.00

Ana Nicolau este director general al Editurii Nemira si coordonator al colectiei Nautilus, cea mai importanta colectie de literatura SF din Romania, al carei prim titlu a aparut pe piata in anul 1992.

Clasa pregatitoare 2015. Despre goana dupa cele mai bune scoli si inscrierea la clasa zero, la Adevarul Live de la 13:00

Clasa pregatitoare 2015. Prima etapa de inscrieri la clasa pregatitoare s-a incheiat saptamana trecuta urmand ca vineri si sambata, listele cu elevii admisi sa fie afisate la avizierele scolilor.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )