Libnet.ro
UNICEF

22:00

FAO: Preturile mondiale ale alimentelor, la cel mai scazut nivel din ultimii cinci ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FAO: Preturile mondiale ale alimentelor, la cel mai scazut nivel din ultimii cinci ani

Indicele preturilor produselor alimentare la nivel mondial, masurat de Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO), a continuat sa scada si in aprilie 2015, atingand cel mai scazut nivel din iunie 2010, datorita productiei mondiale ridicate, a aprecierii dolarului si a declinului pretului titeiului, transmite Reuters, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Rata somajului din SUA a scazut la 5,4%, cel mai redus nivel din ultimii 7 ani

Rata somajului din SUA a scazut in aprilie cu 0,1 puncte procentuale, la 5,4%, cel mai redus nivel din ultimii sapte ani. Numarul locurilor de munca a crescut cu 223. 000, in luna martie fiind create 85. 000 de.

Cum a ajuns Apple Watch sa fie considerat cel mai bun smartwatch? [VIDEO]

In urma unor teste obiective foarte elaborate, cei de la Consumer Reports au ajuns la concluzia ca versiunea de otel a Apple Watch este cel mai bun smartwatch. Exista trei versiuni ale ceasului inteligent creat de Apple. in ordinea preturilor, este vorba de Apple Watch Sport, Apple Watch si Apple Watch Edition. Dupa ce au [] Cum a ajuns Apple Watch sa fie considerat cel mai bun smartwatch? [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

OnePlus Two va folosi cel mai controversat procesor al momentului

Unul dintre cele mai asteptate telefoane ale anului 2015, OnePlus Two va fi construit in jurul unui SoC rau famat, Qualcomm Snapdragon 810. Dupa ce anul trecut foarte multi si-au dorit un OnePlus One si nu au putut sa puna mana pe el din pricina unui sistem foarte complex de invitatii si vanzari rapide la [] OnePlus Two va folosi cel mai controversat procesor al momentului Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Sony Xperia C4 este cel mai nou smartphone pentru amatorii de selfie[VIDEO]

Pentru ca trendul selfie-urilor nu pare sa se mai potoleasca, cei de la Sony au anuntat cel mai nou smartphone pentru aceasta activitate, Sony Xperia C4. Am ajuns in punctul in care este aproape imposibil sa nu va fi facut cel putin o data un selfie cu telefonul. Raspunzand cerintelor pietei, cei de la Sony [] Sony Xperia C4 este cel mai nou smartphone pentru amatorii de selfie[VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Se cauta cel mai bun hairstylist din Romania! Castigatorul va primi 3000 de euro!

Cel mai bun hairstylist din Romania va fi desemnat, in luna iunie, in cadrul unui eveniment fastuos, iar cei mai experimentati si creativi specialisti au ocazia sa se inscrie in competitie. Miza? Pe langa faima si marele premiu de 3000 de euro, exista si premiul de popularitate de 1000 de euro.

Mhairi Black, membra a Partidului National Scotian, a devenit, la 20 de ani, cel mai tanar parlamentar britanic din ultimele trei secole

O membra a Partidului National Scotian SNP), a devenit, dupa alegerile care au avut loc joi in Marea Britanie, cel mai tanar parlamentar britanic din ultimii aproximativ 350 de ani, informeaza BBC News Online. Mh.

Lira sterlina, la cel mai ridicat nivel din ultimele doua luni fata de dolar

Lira sterlina a atins vineri cel mai ridicat nivel din ultimele doua luni fata de dolari, inregistrand si cel mai mare avans intre valutele importante, in urma alegerilor in care conservatorii sunt pe cale sa .

Sony Xperia Z4 Compact ar putea fi cel mai puternic telefon de dimensiuni reduse

Respectand o traditie inceputa in urma cu cativa ani, cei de la Sony s-ar putea sa micsoreze semnificativ un Sony Xperia Z4 pentru a vi-l vinde ca Xperia Z4 Compact. Nu avem inca o data de lansare pentru Xperia Z4 Compact si nici nu a fost confirmat oficial. Cu toate acestea, au inceput sa circule [] Sony Xperia Z4 Compact ar putea fi cel mai puternic telefon de dimensiuni reduse Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Nico Rosberg, cel mai rapid in primele antrenamente de la Barcelona

Germanul Nico Rosberg a stabilit la volanul monopostului Mercedes cel mai bun timp in sesiunea de antrenamente libere care a deschis, vineri, Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei.

in cel mai recent test, Facebook va permite sa va personalizati news feed-ul

Nici o functie noua nu este introdusa in Facebook permanent fara o perioada de testare in care este agregat feedback-ul unui grup restrans de utilizatori. Fara echivoc, Facebook este cea mai mare retea sociala de pe mapamond. Din acest motiv, daca ceva merge prost, numarul celor frustrati poate depasi un miliard de persoane. Pentru a [] in cel mai recent test, Facebook va permite sa va personalizati news feed-ul Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )