Libnet.ro
UNICEF

19:45

Sony Xperia C4 este cel mai nou smartphone pentru amatorii de selfie[VIDEO]

Playtech Playtech,
Sony Xperia C4 este cel mai nou smartphone pentru amatorii de selfie[VIDEO]

Pentru ca trendul selfie-urilor nu pare sa se mai potoleasca, cei de la Sony au anuntat cel mai nou smartphone pentru aceasta activitate, Sony Xperia C4. Am ajuns in punctul in care este aproape imposibil sa nu va fi facut cel putin o data un selfie cu telefonul. Raspunzand cerintelor pietei, cei de la Sony [] Sony Xperia C4 este cel mai nou smartphone pentru amatorii de selfie[VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Cel mai nou si laudat tanc al rusilor, T-14 Armata, s-a defectat in timul repetitiilor generale pentru marea parada de Ziua Victoriei

Cel mai nou si laudat tanc al rusilor, T-14 Armata, s-a defectat in timpul repetitiei generale din Piata Rosie care a avut loc, joi, pentru parada militara ce va avea loc pe 9 mai, de Ziua Victoriei, sub ochii presedintelui Vladimir Putin si a invitatilor sai din strainatate, potrivit site-ului mk. ru.

VIDEO Nicole Cherry lanseaza un nou videoclip, Pana vine vineri Cum suna cel mai nou HIT al artistei

Tanara cantareata Nicole Cherry lanseaza astazi un nou videoclip, pentru single-ul Pana vine vineri, o piesa cu un mesaj puternic,.

VIDEO Silviu Pasca lanseaza single-ul si videoclipul Think about us Cum suna cel mai nou HIT al artistului

Dupa Crazy MTFKR, single-ul exploziv lansat la finalul anului trecut, artistul revine cu o noua piesa Think about us, produsa.

Cum a ajuns Apple Watch sa fie considerat cel mai bun smartwatch? [VIDEO]

In urma unor teste obiective foarte elaborate, cei de la Consumer Reports au ajuns la concluzia ca versiunea de otel a Apple Watch este cel mai bun smartwatch. Exista trei versiuni ale ceasului inteligent creat de Apple. in ordinea preturilor, este vorba de Apple Watch Sport, Apple Watch si Apple Watch Edition. Dupa ce au [] Cum a ajuns Apple Watch sa fie considerat cel mai bun smartwatch? [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Dosar de politician: Cum a ajuns Gabriela Szabo sa faca o cariera in administratie si cum a devenit cel mai bogat ministru din Guvernul Ponta (VIDEO)

Gabriela Szabo este cel mai activ membru al Guvernului si singurul ministru asupra caruia nu planeaza suspinciuni rezonabile de politicianism sau coruptie. Fosta atleta internationala multi medaliata si-a.

Cele mai bune aplicatii de smartphone pentru editare foto

Daca te-ai saturat de eternele filtre Instagram, poate ca ar fi cazul sa incerci si alte aplicatii de smartphone pentru editare foto. Noi am facut o selectie a celor mai bune dintre cele pe care le-am incercat deja. Exista filtre de Instagram si exista filtrele cu adevarat bune si captivante din VSCO. Este poate cel [] Cele mai bune aplicatii de smartphone pentru editare foto Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Carcasa modulara care iti transforma telefonul in cel mai bun de pe piata

Dupa Project Ara, o noua companie vrea sa aduca in atentia publicului carcasa modulara. Dar cum ar putea aceasta imbunatati dispozitivele? Nexpaqeste o noua campanie pe Kickstarter care vrea sa creeze carcasa modulara pentru smartphone-uri. La fel ca si Project Ara, o initiativarelativ similara a celor de la Google, Nexpaq se bazeaza pe diverse module care [] Carcasa modulara care iti transforma telefonul in cel mai bun de pe piata Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

FC Barcelona - Bayern Munchen: Cel mai curajos pronostic in meciul sezonului din Liga Campionilor

FC Barcelona si Bayern Munchen se intalnesc, miercuri, de la ora 21. 45, in cel mai asteptat meci al sezonului in Liga Campionilor. Prima mansa a semifinalelor va dezlantui fotbalul total pe Camp Nou, iar o diferenta mai mare de doua goluri nu este exclusa.

Real Madrid, cel mai scump club de fotbal din lume, pentru al treilea an consecutiv

Campioana europeana Real Madrid, este cea mai valoroasa echipa din lume, conform clasamentului dat publicitatii miercuri de revista americana Forbes, citata de Agerpres. Echipa este evaluata la 3,26 miliarde.

Petrom, desemnat cel mai de incredere brand de benzinarii din Romania, pentru al zecelea an consecutiv

Reteaua de statii Petrom, operate de grupul OMV Petrom, cel mai mare producator de titei si gaze din sud-estul Europei, a fost votat cel mai de incredere brand de benzinarii din Romania, pentru al zecelea an.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2533 seconds )