Libnet.ro
UNICEF

10:45

FAO: Preturile mondiale ale alimentelor, la cel mai ridicat nivel din ultimele opt luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FAO: Preturile mondiale ale alimentelor, la cel mai ridicat nivel din ultimele opt luni

Indicele global al preturilor produselor alimentare a crescut in luna mai 2018, comparativ cu luna precedenta, impulsionat de majorarea semnificativa a preturilor lactatelor, a anuntat, saptamana trecuta, Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO), informeaza Reuters, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Indicele Robor a crescut la 2,90%. E cel mai mare nivel din octombrie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,90%, cel mai mare nivel din octombrie 2014, potrivit datelor publicate luni de Banca.

Simona Halep, ultima conferinta nainte de marea finala: Sunt fericita de ceea ce am facut aici, la Roland Garros ating cel mai bun nivel al meu

Nu a mai ramas mult timp pana la finala de pe tabloul feminin de simplu de la Roland Garros, iar Simona Halep a sustinut ultima conferinta de presa inainte de meciul cu Sloane Stephens. Sunt destul de constanta pe zgura, am incredere, iar din punctul meu de vedere aici ating cel mai bun nivel al meu, a precizat printre altele liderul mondial. Halep vs Stephens se va disputa sambata, de la ora 16:00, urmand sa fie in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 2,89%, cel mai mare nivel din octombrie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,89%, cel mai mare nivel din octombrie 2014, potrivit datelor publicate vineri de Banca Nationala a Romaniei, scrie news. ro.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 2,89%, cel mai mare nivel din octombrie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,89%, cel mai mare nivel din octombrie 2014, potrivit datelor publicate vineri de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ZIUA ADEVARULUI: O delegatie a Comisiei de la Venetia vine luni la Bucuresti pentru discutii pe tema legilor Justitiei. intalniri la cel mai iNALT nivel

O delegatie a Comisiei de la Venetia vine luni la Bucuresti intr-o vizita de doua zile avand ca tema modificarile la legile Justitiei. Programul delegatiei include intalniri cu presedintele Klaus Iohannis,.

Simona Halep, OPTIMISTA inainte de marea FINALA: Am atins cel mai bun nivel al meu

Simona Halep a sustinut ultima conferinta de presa inainte de meciul cu Sloane Stephens in marea finala de la Roland Garros. Romanca a declarat ca este fericita de ceea ce a facut pana acum si ca a atins.

ACUZATII INCENDIARE la adresa PSD-ALDE: E cel mai mare jaf din ROMANIA

Deputatul Remus Borza critica initiativa privind infiintarea Fondului Suveran, pe care o califica drept cel mai mare jaf din Romania. Potrivit demnitarului, in actuala forma, FSDI este nefunctional si nu.

Tara care a anuntat ca are, din nou, cel mai puternic supercomputer

Competitia pentru cel mai performant computer din lume este una foarte importanta pentru marile puteri din tech. Dupa o lunga perioada in care chinezii s-au aflat pe prima pozitie, a sosit timpul ca americanii sa detina din loc primul loc in clasament. Departamentul de Energie din cadrul Guvernului Statelor Unite a dezvaluit in urma cu [].

VIDEO REPORTAJ Laserul de la Magurele - Care sunt problemele care frneaza cel mai mare proiect stiintific din Romnia

Cel mai mare proiect european de cercetare in domeniul laserilor este tinut la ralanti de legislatia achizitiilor publice, de modul in care Ministerul Educatiei face recunoasterea studiilor si de italienii care intarzie de mai bine de un an instalarea fascicolului Gamma. Consortiul Eurogamma condus de Institutul National de Fizica Nucleara din Italia a creat sistemul de fascicol gamma, a adus componentele la Magurele, insa nu a inceput nici pana acum instalarea, in ciuda penalizarilor pe care le-au platit, a declarat pentru HotNews. ro directorul proiectului ELI-NP, Nicolae Zamfir. in ceea ce priveste angajarile, legislatia romaneasca favorizeaza un nationalism pur, avertizeaza specialistii. Vezi in articol un video reportaj cu problemele care intarzie finalizarea proiectului de la Magurele.

Cum afli aplicatiile care iti consuma cel mai mult timp pe iPhone

Daca simti ca petreci cea mai mare parte a zilei cu smartphone-ul in mana, ar fi bine sa stii principalul vinovat. Solutia implica sa inveti cum afli aplicatiile care iti consuma cel mai mult timp pe iPhone. Smartphone-ul este principalul viciu al secolului 21. S-au scris numeroase articole pe marginea acestui subiect, s-au efectuat numeroase [].

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )