Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tara care a anuntat ca are, din nou, cel mai puternic supercomputer

Playtech Playtech,
Tara care a anuntat ca are, din nou, cel mai puternic supercomputer

Competitia pentru cel mai performant computer din lume este una foarte importanta pentru marile puteri din tech. Dupa o lunga perioada in care chinezii s-au aflat pe prima pozitie, a sosit timpul ca americanii sa detina din loc primul loc in clasament. Departamentul de Energie din cadrul Guvernului Statelor Unite a dezvaluit in urma cu []. continuă pe Playtech

Eruptia vulcanului Fuego din Guatemala: Cel mai recent bilant a crescut la 109 morti/ Cautarile persoanelor disparute, suspendate

Operatiunile de cautare si recuperare a persoanelor disparute in urma eruptiei vulcanului Fuego din Guatemala au fost intrerupte din motive de securitate, informeazaThe Guardian.

Eruptia vulcanului Fuego din Guatemala: Cel mai recent bilant a crescut la 109 morti / Cautarile persoanelor disparute, suspendate

Operatiunile de cautare si recuperare a persoanelor disparute in urma eruptiei vulcanului Fuego din Guatemala au fost intrerupte din motive de securitate, informeazaThe Guardian.

ACUZATII INCENDIARE la adresa PSD-ALDE: E cel mai mare jaf din ROMANIA

Deputatul Remus Borza critica initiativa privind infiintarea Fondului Suveran, pe care o califica drept cel mai mare jaf din Romania. Potrivit demnitarului, in actuala forma, FSDI este nefunctional si nu.

Cel mai mare sondaj international realizat de Ferratum compara obiceiurile de consum pe perioada vacantei de vara din 18 tari

Pentru a opta oara consecutiv, Ferratum Group a derulat cu success Barometrul de Vara2018. Aproape 22. 000 de gospodarii au participat la sondajul bianual care, pe langa altele, analizeaza principalele activitati estivale in randul respondentilor, daca acestia prefera shoppingul online in detrimentul celui traditional si care tari vor cheltui cel mai mult in vara lui 2018.

Vesti proaste pentru romanii care au credite in lei. Indicele ROBOR a crescut din nou

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,89%, cel mai mare nivel din octombrie 2014, potrivit datelor publicate vineri de Banca.

RATELE romanilor EXPLODEAZA: Indicele ROBOR a crescut din nou

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,90%, cel mai mare nivel din unii ani, potrivit BNR. ro. Totodata, indicele Robor la sase.

VIDEO REPORTAJ Laserul de la Magurele - Care sunt problemele care frneaza cel mai mare proiect stiintific din Romnia

Cel mai mare proiect european de cercetare in domeniul laserilor este tinut la ralanti de legislatia achizitiilor publice, de modul in care Ministerul Educatiei face recunoasterea studiilor si de italienii care intarzie de mai bine de un an instalarea fascicolului Gamma. Consortiul Eurogamma condus de Institutul National de Fizica Nucleara din Italia a creat sistemul de fascicol gamma, a adus componentele la Magurele, insa nu a inceput nici pana acum instalarea, in ciuda penalizarilor pe care le-au platit, a declarat pentru HotNews. ro directorul proiectului ELI-NP, Nicolae Zamfir. in ceea ce priveste angajarile, legislatia romaneasca favorizeaza un nationalism pur, avertizeaza specialistii. Vezi in articol un video reportaj cu problemele care intarzie finalizarea proiectului de la Magurele.

Romania, legata din nou de Canada: Primul zbor direct, din ultimii 10 ani, a aterizat cu succes pe Aeroportul Otopeni

Dupa 10 ani de pauza, romanii pot merge din nou in Canada fara a mai fi nevoiti sa astepte cu orele pentru escala. Primul zbor care a efectuat zborul direct pe ruta Montreal- Bucuresti a aterizat cu bine,.

Indicele Robor a crescut la 2,90%. E cel mai mare nivel din octombrie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,90%, cel mai mare nivel din octombrie 2014, potrivit datelor publicate luni de Banca.

Cum afli aplicatiile care iti consuma cel mai mult timp pe iPhone

Daca simti ca petreci cea mai mare parte a zilei cu smartphone-ul in mana, ar fi bine sa stii principalul vinovat. Solutia implica sa inveti cum afli aplicatiile care iti consuma cel mai mult timp pe iPhone. Smartphone-ul este principalul viciu al secolului 21. S-au scris numeroase articole pe marginea acestui subiect, s-au efectuat numeroase [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )