Libnet.ro
UNICEF

13:30

Fapte interesante despre Wikipedia, cea mai mare enciclopedie online

Adevărul Adevărul,
Fapte interesante despre Wikipedia, cea mai mare enciclopedie online

Wikipedia are 15 ani si a devenit in acest timp simbolul informarii si dezinformarii online mai ales prin pagini false). Iata insa cateva fapte pe care ar trebui sa le stii. continuă pe Adevărul

Cea mai mare hora organizata vreodata la Buzau va fi duminica, de Ziua Unirii

Ziua Unirii va fi sarbatorita intr-un mod inedit, la Buzau. Trei institutii de cultura, Muzeul Judetean, Centrul de Cultura si Arta si Teatrul G. Ciprian, organizeaza in parteneriat manifestari pe durata intregii zile, iar momentul culminant va fi cea mai mare hora organizata vreodata la Buzau, de la ora 10.

Cea mai mare telecomanda TV din lume

Doi indieni au intrat in Cartea Recordurilor la un capitol mai putin obisnuit. Fratii Suraj Kumar Meher si Rajesh Kumar Meher au construit cea mai mare telecomanda TV din lume. Telecomanda, ce masoara nu mai.

Cea mai mare bataie de joc dupa Colectiv

Stabilirea candidatilor la alegerile locale reprezinta un prim test pentru a evalua cat respecta partidele din juramintele ca se vor schimba si cat valoreaza de fapt criteriile de integritate adoptate cu mare pompa de PNL si PSD. Nu si-a facut nimeni mari iluzii, dar macar acum putem verifica. Primii pusi in fata testului adevarului sunt liberalii. PNL se va reuni luni intr-o sedinta pentru a bate in cuie o prima lista a candidatilor deja validati. De pe aceasta prima lista nu lipsesc nici trimisi in judecata pentru fapte de coruptie, nici traseisti care erau pana mai ieri in PSD. Aici liberalii pica testul. Dar marea bataie de joc, sfidarea totala se numeste Cristian Busoi, candidatul pentru Bucuresti.

Cod galben de ger in sudul tarii. Vreme deosebit de rece in cea mai mare parte a tarii

Stimati pacienti, cea mai mare bataie de joc a sefilor Sanatatii: toti cei 7.000 de bolnavii de cancer din judetul Vaslui, lasati fara medic si fara citostatice

Conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui face apel catre toate centrele universitare din tara pentru a-i sprijini cu un medic specialist in oncologie, dupa ce singurul medic de la spitalul din Vaslui si-a dat demisia pentru a pleca in sistemul privat.

[P] Cardurile Ticket Restaurant de la Edenred, cea mai mare retea de acceptare in Romania

In ianuarie 2016, 5. 000 de comercianti afiliati din industria alimentara accepta plata cu cardurile Edenred, emise sub marca Ticket Restaurant. Cardurile de masa, alternativa electronica a tichetelor de masa, au aparut in premiera in Romania in toamna anului 2015, cand Edenred a emis primele tichete de masa pe card din tara sub marca Ticket Restaurant, acelasi brand ca si tichetele de masa pe suport de hartie.

Cea mai numeroasa familie. La 39 de ani, are 19 copii. Cel mai mare are 25 de ani

Cea mai numeroasa familie din Marea Britanie a anuntat ca asteapta inca un copil, al 19-lea, scrie The Mirror. Sue si Noel Radford au precizat ca bebelusul se va naste in iulie. Asta cu toate ca, in urma.

Ce impact va avea asupra economiei Romaniei cel mai mare acord comercial din istorie? Ambasada Marii Britanii organizeaza o dezbatere despre TTIP inainte de inceperea celei de-a 12 a runde de negociere

Cel mai mare acord comercial din istoria omenirii este in plina negociere intre UE si SUA. TTIP suscita un interes urias in Europa, asteptarile economice fiind amestecate cu indoieli in randul societatii civile. La ce se pot astepta firmele locale si oamenii de rand, din pozitia de cetatean si consumator? Ce va inseamna acordul pentru investitiile straine in Romania? Cat de indreptatile sunt criticile aduse acordului?.

De ce se blocheaza in detalii negocierea celui mai mare acord comercial din istorie: diferentele intre SUA si UE

Negocierile intre UE si SUA pentru TTIP cel mai mare acord comercial din istorie) sunt anevoioase si contestate in multe tari europene, scrie site-ul Politico. eu, care analizeaza negocierile trans-atlantice prin prisma sistemelor decizionale din cele doua mari blocuri. Autorul analizei arata ca aceste diferente legate de relatia dintre executiv si legislativ pe de o parte, dar si cea dintre cetateni si puterea politica, pe de alta parte, duce la aparitia unor blocaje in dezbaterile interne din Europa.

Ce spune presa internationala despre cel mai mare SPA din Europa, Therme Bucuresti

Associated Press, New York Times, Business Insider si Daily Mail au publicat articole despre cel mai mare complex SPA din Europa, Therme Bucuresti, care s-a deschis recent in nordul Capitalei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.205 seconds )