Libnet.ro
UNICEF

10:15

Fara precedent! Ce s-a intamplat la Exatlon Romania: A fost pusa moarta, agatata de usa... Scandal urias!

B1 B1,
Fara precedent! Ce s-a intamplat la Exatlon Romania: A fost pusa moarta, agatata de usa... Scandal urias!

Incident neplacut la Exatlon. Faimosii au avut parte de o surpriza foarte neplacutp, atunci cand s-au intors in baraca. Rivalii lor le-au lasat un mesaj, insotit de o broasca moarta. Welcome. continuă pe B1

Ce s-a intamplat la Exatlon Romania e fara precedent: A fost pusa moarta, agatata de usa... Scandalul e urias...

Incident neplacut la Exatlon. Faimosii au avut parte de o surprinza lasata de Razboinici, in momentul in care s-au intors la baraca. Acestia din urma le-au agatat de usa o broasca moarta, insotita de.

Decizie fara precedent in lumea islamica! Femeie ACHITATA pentru blasfemie! Protestatarii cer sa fie spanzurata in public

Decizie fara precedent in Pakistan. O femeie crestina acuzata de blasfemie a fost achitata pentru condamnare la moarte de catre Curtea Suprema si urmeaza sa paraseasca tara in curand. Bibi se afla.

Protest fara precedent la sediile gigantului Google din toata lumea. Motivul pentru care mii de angajati au iesit in strada

Protest fara precedent la sediile gigantului Google din toata lumea. Mii de angajati au incetat lucrul si au iesit in strada pentru a denunta atitudinea companiei fata de acuzatiile de hartuire.

Vesti soc de la Exatlon Romania: Din pacate s-a retras din competitie... Explicatia e socanta...

Whats UP a dezvaluit care a fost motivul care l-a facut sa plece de la Exatlon, in cadrul emisiunii Fan Arena. Decizia lui a fost legata de sotia lui, de care ii era atat de mult dor incat nu a putut.

Vesti teribile de la Exatlon Romania: Din pacate s-a retras din competitie... Explicatia e socanta...

Cantaretul Whats UP a vorbit pentru prima data de experienta de la Exatlon, intr-un interviu la Kanal D, la emisiunea Fan Arena. El a parasit competitia si a explicat, pentru prima data, care sunt.

Vesti teribile de la Exatlon Romania: Din pacate, s-a retras din competitie... Explicatia e socanta...

Cantaretul Whats UP a vorbit pentru prima data de experienta de la Exatlon, intr-un interviu la Kanal D, la emisiunea Fan Arena. El a parasit competitia si a explicat, pentru prima data, care sunt.

SCANDAL politic fara precedent! A fost asasinat la comanda! Detalii cutremuratoare

Jurnalistului saudit Jamal Khashoggi a fost asasinat in urma ordinelor date la cel mai inalt nivel din Arabia Saudita, a afirmat presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan. Cazul este prea cunoscut: Jamal.

TENSIUNI DIPLOMATICE FARA PRECEDENT! Doua tinere saudite ASASINATE dupa ce au depus cerere pentru a primi azil politic in SUA

Noi tensiuni intre SUA si Arabia Saudita, dupa asasinarea jurnalistului saudit Jamal Khashoggi. Doua fete de origine saudita, care locuiau in Fairfax, Virginia, au fost gasite moarte pe marginea raului.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )