Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fara sanse pentru Simona Halep! Se stie deja cine va fi lider mondial si dupa turneul de la Roland Garros

Adevărul Adevărul,
Fara sanse pentru Simona Halep! Se stie deja cine va fi lider mondial si dupa turneul de la Roland Garros

Simona Halep va juca azi in turul al treilea al turneului de la Roland Garros, dar nu are nicio sansa de a reveni pe primul loc in clasamentul WTA. continuă pe Adevărul

Simona Halep a dezvaluit cine a ajutat-o sa ajunga campioana

Simona Halep a dezvaluit ca succesul de care se bucura i se datoreaza tatalui sau, Stere Halep. Tata a fost fotbalist, dar nu profesionist. Tot ce am astazi ii datorez tatalui meu. A fost atat de puternic.

Victorie pentru Simona Halep la Roland Garros! Cu ce scor a castigat si ce urmeaza pentru sportiva romanca

Simona Halep 27 de ani, 3 WTA) o infrunta joi, 30 mai, pe jucatoarea poloneza Magda Linette 27 de ani, 87 WTA), in turul secund de la Roland Garros. Simona Halep joaca joi 30 mai, in turul 2 la Roland Garros impotriva sportivei Magda Linette locul 87 WTA). ACTUALIZARE 5: Simona Halep s-a calificat in [] .

Veste uriasa pentru Simona Halep

Naomi Osaka 1 WTA) a fost eliminata, sambata, in turul trei al turneului de la Roland Garros, dupa ce a pierdut in fata cehoaicei Katerina Siniakova 42 WTA), scor 4-6, 2-6. La fel ca in primele doua.

Simona Halep ajunge in turul 3 nu fara emotii dupa mingi de meci ratate

Pentru Simona Halep fiecare meci de la Roland Garros este ca o adevarata finala, iar in partida din turul 2 campioana de la Paris a fost testata intens de o poloneza, Magda Linette, care a jucat cel mai bun tenis al sau.

Simona Halep joaca in turul 3 la Roland Garros. Cine este Lesia Tsurenko, adversara Simonei

Simona Halep joaca in turul 3 la Roland Garros, sambata, 1 iunie, de la ora 12:00. Numarul 3 mondial are sansa calificarii in fazele superioare ale competitiei. Joaca impotriva ucrainencei Lesia Tsurenko, o sportiva pe care a invins-o de 7 ori in cariera si in fata careia nu a pierdut niciodata. Simona Halep Lesia [] .

Simona Halep, victorie in turul 3 la Roland Garros. Numarul 3 mondial s-a calificat in optimile de finala

Simona Halep joaca in turul 3 la Roland Garros, sambata, 1 iunie, de la ora 12:00. Numarul 3 mondial are sansa calificarii in fazele superioare ale competitiei. Joaca impotriva ucrainencei Lesia Tsurenko, o sportiva pe care a invins-o de 7 ori in cariera si in fata careia nu a pierdut niciodata. UPDATE Simona Halep [] .

Digisport: Ce au postat cei de la Roland Garros, imediat dupa ce Simona Halep a distrus-o pe Lesia Tsurenko

Simona Halep s-a calificat fara emotii in optimile turneului de la Roland Garros, dupa o victorie fara drept de apel in fata Lesiei Tsurenko, 6-2, 6-1. Partida a durat doar 53 de minute, iar campioana noastra trece pentru a patra oara consecutiv in a doua saptamana a competitiei.

Simona Halep, calificare fara probleme in optimile Roland Garros

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul 3 mondial, s-a calificat in optimile de finala ale turneului de Mare Slem de la Roland Garros, dotat cu premii totale in valoare de 42,66 milioane euro,.

Simona Halep: Cand eram mica nu aveam un model in tenis. Voiam sa devin mai buna fara sa copiez pe cineva

Simona Halep a declarat, intr-un interviu aparut pe site-ul oficial al turneului de la Roland Garros, ca atunci cand era mica nu era un fan al tenisului si nu avea un model, precizand ca voia sa devina mai buna fara sa copieze pe cineva. in plus, numarul 3 WTA a afirmat ca iubeste moda si poarta tinute create de designeri celebri, dar pe cele clasice si mai simple.

Simona Halep si-a aflat adversara din turul 3 la Roland Garros

La o zi dupa calificarea in turul 3 la Roland Garros, Simona Halep a aflat cu cine va juca in meciul de sambata.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )