Libnet.ro
UNICEF

01:05

Farmaceutica Remedia, cea mai mare crestere de la BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Farmaceutica Remedia, cea mai mare crestere de la BVB

Actiunile grupului de companii specializate in vanzari si servicii de promovare in domeniul sanatatii Farmaceutica Remedia RMAH), s-au apreciat cu 11,03%, in perioada 7-14 iunie 2017, reprezentand titlurile cu cea mai mare rentabilitate de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), raportata la moneda europeana. continuă pe Ziarul Bursa

Romania a inregistrat cea mai mare crestere a costului fortei de munca din UE in primul trimestru

Romania a inregistrat in primul trimestru cea mai mare crestere a costului fortei de munca din Uniunea Europeana, fata de aceeasi perioada a anului trecut, de 17,2%. Valoarea este de 10 ori mai mare fata de cea de 1,7% consemnata la nivelul Uniunii Europene, potrivit datelor publicate azi de biroul de statistica Eurostat.

EUROSTAT Romania a inregistrat cea mai mare crestere a costului fortei de munca din UE in primul trimestru

Tara noastra a inregistrat cea mai mare crestere a costului orar al fortei de munca din intreaga Uniune Europeana, asta in primul trimestru din 2017. Asa arata cele mai recente statistici publicate de Eurostat.

ANALIZA Transportul fluvial de marfuri are cea mai mare crestere la nivel european in 2017

Transportul fluvial pare sa progreseze fata de anul trecut, 42% in 2017 fata de 14% in 2016, arata un nou studiu derulat in randul incarcatorilor industriali, transportatorilor si distribuitorilor de marfuri din 5 tari europene.

Dragnea anunta ca vrea sa pastreze in viitorul sau guvern cea mai mare parte dintre ministrii lui Grindeanu, desi multi au fost criticati dur in evaluarea PSD

Cea mai mare parte ei sau unii dintre ministrii actuali se vor regasi in viitorul guvern PSD, a anuntat joi Liviu Dragnea intr-o conferinta de presa. El nu a facut nominalizari. Declaratia vine pe fondul criticilor dure la adresa celor mai multi ministri in evaluarea prezentata miercuri in sedinta conducerii PSD.

Miscarea face bine: Concursuri sportive si clase gratuite de fitness, timp de 12 ore, in Parcul Tineretului, la Cea mai mare ora de sport VIDEO

Sambata, 17 iunie 2017, Parcul Tineretului din Bucuresti va fi gazda celei de-a saptea editii Cea mai mare ora de sport, un eveniment parte a campaniei nationale Miscarea face bine, in cadrul careia iubitorii miscarii in aer liber pot lua parte la clase gratuite de fitness, jocuri de fotbal, handball, tenis de masa, un concurs de stafeta de alergare pe 100 de metri si multe altele.

Grupul Prysmian a inaugurat cea mai mare fabrica a sa de cabluri de fibra optica din Europa

Grupul Prysmian, producator de cabluri si sisteme electrice de telecomunicatii, a inaugurat ieri, la Slatina, cea mai mare fabrica a sa de cabluri de fibra optica din Europa, reprezentand o investitie de 25 de milioane de euro.

De ce Romania si Bulgaria sunt tarile UE cu cea mai mare pondere a femeilor in IT

Romania si Bulgaria sunt tarile cu cea mai mare pondere a femeilor in tehnologie, cu peste un sfert din total, in timp ce in Cehia femeile reprezinta doar o zecime din totalul fortei de munca. Mai mult, in cele doua tari femeile au o pondere importanta si in posturile de conducere la companiile din sector. Comunismul a avut un rol important si egalitarismul promovat in aceea perioada, explica site-ul de tehnologie ZDNet. In SUA se vorbeste tot mai mult despre strategii care sa duca la cresterea ponderii femeilor in tehnologie, mai ales ca des apar informatii despre cazuri in care femeile sunt discriminate.

Globalworth vrea sa atraga 550 de milioane de euro, lansand cea mai mare emisiune de obligatiuni corporative din Romania

Compania Globalworth a lansat o emisiune de euro-obligatiuni corporate prin care doreste sa atraga 550 de milioane de euro. Aceasta este cea mai mare emisiune de obligatiuni de catre o companie care activeaza in Romania.

Cum arata megaproiectul Dedeman Baneasa, pariul de peste 35 mil. euro al fratilor Paval, cel mai mare si cea mai mare investitie intr-un magazin de profil in Romania [FOTO]

Dedeman, cel mai mare retailer de bricolaj din Romania, companie care a depasit anul trecut pragul de 1 miliard de euro in afaceri, a inaugurat concept-store-ul din zona Baneasa, cel mai mare spatiu comercial de profil din Romania, dar si cea mai mare.

Avertizare meteo. Vor fi ploi torentiale, in cea mai mare parte a tarii, de vineri seara, pana luni

32 de judete vor fi vizate, incepand de vineri seara, de un cod galben de ploi insemnate cantitativ, de vineri seara, incepand cu ora 10. 00, si pana luni dimineata, la ora 03. 00, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )