Libnet.ro
UNICEF

15:45

Fata de 10 ani, hartuita de sotia unui afacerist din Bucuresti: Stiu ca se culca cu tine

Playtech Playtech,
Fata de 10 ani, hartuita de sotia unui afacerist din Bucuresti: Stiu ca se culca cu tine

O eleva de clasa a IV-a a ajuns tinta unei psihopate, care este convinsa ca minora ar avea o relatie cu sotul ei. Suspecta este o femeie in varsta de 50 de ani, sotia unui afacerist care locuieste pe bd. Decebal din Capitala, scrie Spy News. Parintii fetei sunt disperati si au facut plangere penala . continuă pe Playtech

Cum a devenit sotia unui fost primar interbelic sefa unei bande de hoti. Batranii satului vorbesc inca despre ispravile Linei lui Milan

O slujnica ajunsa stapana casei in familia unui negustor din perioada interbelica a ajuns sefa unei bande de hoti dupa ce si-a executat complicele, spun povestile batranilor din sat, consemnate intr-o carte.

Vedeta din Romania care s-a tratat 10 ani de o boala desi nu o avea: Diagnosticul a fost pus gresit

Se intampla si la case mai mari. O vedeta din Romania s-a tratat 10 ani de o boala, desi nu o avea. Cantareata a povestit ca diagnosticul pus de medici a fost unul gresit. Boala de care s-a tratat degeaba un deceniu Daca la inceputul anilor 2000, Anca Badiu era considerata una dintre cele mai .

Lucian Bode: Romania trebuie sa investeasca 72 de miliarde de euro in infrastructura de transport, in urmatorii 10 ani (VIDEO)

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, a declarat joi seara, pentru B1 TV, ca Romania are nevoie de 72 de miliarde de euro pentru implementarea proiectelor de infrastructura de transport din Planul national de.

Digi24 De la plantatiile de banane stropite 20 de ani cu pesticide, aproape toti cetatenii din doua tari au acum sangele otravit

Acum, la mai bine de 20 de ani de cand substanta chimica a fost interzisa, o mare parte din terenurile insulelor nu mai pot fi folosite pentru agricultura, iar aproape toti adultii din zona au aceste chimicale in sange.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1947 seconds )