Libnet.ro
UNICEF

21:45

Vedeta din Romania care s-a tratat 10 ani de o boala desi nu o avea: Diagnosticul a fost pus gresit

Playtech Playtech,
Vedeta din Romania care s-a tratat 10 ani de o boala desi nu o avea: Diagnosticul a fost pus gresit

Se intampla si la case mai mari. O vedeta din Romania s-a tratat 10 ani de o boala, desi nu o avea. Cantareata a povestit ca diagnosticul pus de medici a fost unul gresit. Boala de care s-a tratat degeaba un deceniu Daca la inceputul anilor 2000, Anca Badiu era considerata una dintre cele mai . continuă pe Playtech

EXCLUSIV Vedeta din Romania care nu se teme de virusul ucigas: Nu putem pune lacatul pe usa! Cum a ajuns sa isi castige banii dupa anularea concertelor

Vedeta a muzicii in anii 90 cu trupa Class, solista Mihaela Cernea s-a reprofilat dupa retragerea din lumina reflectoarelor, fiind profesor pentru o noua generatie de cantareti. in plus, si-a deschis propria sala de fitness si de yoga. Mihaela are 43 de ani, dar arata la fel de bine ca acum 25 de ani cand .

Vedeta din Romania a fost data afara din casa dupa ce l-a inselat. Culisele unui caz uluitor

O vedeta din Romania a fost data afara din casa de iubit dupa ce a aflat ca l-a inselat. Este vorba despre dansatoarea de muzica orientala, Jasmine. Aceasta ar fi plecat din casa iubitului milionar cu ce a venit, cu niste mobila si cu niste flori. Dansatoarea Jasmine, data afara din casa de iubitul milionar .

Banca din Romania care vrea sa ofere credite 100% online: cui se adreseaza

O banca din Romania se pregateste sa-si digitalizeze inclusiv serviciul de creditare si pregateste o platforma speciala pentru acest lucru. Raiffeisen Bank, la fel ca alte institutii.

Ce salarii au profesorii din Romania. Cat castiga un debutant vs un dascal cu experienta

Meseria de profesor este din in ce mai dorita de catre romani. Ofera anumite beneficii ce nu le pot gasi la oricare alt job. De exemplu, lucrand pentru stat, salariul este asigurat luna de luna, fara a iti face griji daca esti platit sau nu. De asemenea, la sfarsitul unui an scolar beneficiezi de tichete .

Un politist local din Buzau, care ii verifica pe cei aflati in carantina la domiciliu, a murit infectat de COVID-19

Un politist local din Buzau, care avea sarcina de a-i verifica pe cei aflati in carantina la domiciliu, a murit, vineri dimineata, dupa ce a fost infectat cu noul coronavirus. Tragedia a avut loc la o.

Fata de 10 ani, hartuita de sotia unui afacerist din Bucuresti: Stiu ca se culca cu tine

O eleva de clasa a IV-a a ajuns tinta unei psihopate, care este convinsa ca minora ar avea o relatie cu sotul ei. Suspecta este o femeie in varsta de 50 de ani, sotia unui afacerist care locuieste pe bd. Decebal din Capitala, scrie Spy News. Parintii fetei sunt disperati si au facut plangere penala .

Localitatea din Romania unde ajungi doar pe scara. Care este explicatia inedita

Romania este o tara misterioasa, plina de contraste cu orasele si satele vibrante. Multe par blocate intr-o urzeala de timp minunat de nostalgica. in Romania padurile dense primitive ofera adapost lupilor si ursilor, dar si oamenilor, unii izolati de restul societatii. Un astfel de loc este si catunul Inelet. Satul Inelet din Caras-Severin, un loc .

COORDONATORUL CAMPANIEI DE VACCINARE ANTI-COVID DIN ROMANIA: Vaccinul va fi gratuit si nu va fi conditionat sau obligatoriu

Coordonatorul campaniei de vaccinare anti COVID din Romania, medicul militar Valeriu Gheorghita, a declarat sambata la Digi24 ca strategia de vaccinare a Romaniei este finalizata. Autoritatile asteapta aprobarea vaccinului de catre autoritatile internationale si distribuirea acestuia pentru a putea incepe imunizarea.

Klaus Iohannis a semnat decretul. Ce se intampla cu gospodariile taranilor din Romania

Conform unei legi abia promulgate de presedintele Klaus Iohannis, ce va intra in vigoare la momentul publicarii ei in Monitorul Oficial, gospodaria taraneasca va putea fi scutita de la plata impozitului pe terenuri si cladiri. Ce se intampla cu gospodariile taranilor din Romania Conform legii,gospodaria taraneasca poate deveni membru cooperator asociat in cooperative agricole. Definirea .

Vanzarea testelor rapide pentru COVID-19 in farmaciile din Romania, interzisa de Agentia Medicamentului deoarece testele sunt de uz profesional Testele pot fi vandute online

Testele rapide antigen pentru diagnosticul COVID-19 nu pot fi vandute in farmaciile din Romania, deoarece sunt teste pentru uz profesional, iar atat timp cat testele rapide nu sunt utilizate de catre profesionisti, asa cum producatorul mentioneaza in instructiunile de utilizare, rezultatele pot fi compromise, anunta Agentia Nationala a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale. in schimb, testele rapide vor putea fi comercializate in continuare online, deoarece nu exista prevederi legale care sa interzica aceasta practica, dar Agentia Medicamentului recomanda ca ele sa fie vandute in mediul online numai cu precizarea ca sunt doar pentru uz profesional.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )