Libnet.ro
UNICEF

22:16

O fata de 12 ani, data disparuta in Brasov, a fost gasita in Capitala, alaturi de iubitul ei de 19 ani (VIDEO)

B1 B1,
O fata de 12 ani, data disparuta in Brasov, a fost gasita in Capitala, alaturi de iubitul ei de 19 ani (VIDEO)

Autoritatile din Brasov au fost puse pe jar si asta dupa ce o fata in varsta de 12 ani a disparut de acasa. Salvatorii au activat Planul Rosu, iar in paralel cu cautarile din teren, actiunea a ajuns. continuă pe B1

UPDATE Fata de 12 ani, data disparuta in Brasov, dupa ce a plecat la scoala. Unde a fost gasita adolescenta

O fata de 12 ani, din Codlea, judetul Brasov, este data disparuta, dupa ce vineri a plecat spre scoala si nu a mai revenit acasa. Ea are la ea telefonul mobil si bani, transmite corespondentul Mediafax.

Donald Trump, descris intr-o carte ca un copil de 12 ani intr-un turn de control al traficului aerian

Autorul anonim al unei carti mult asteptate in care se vorbeste despre Casa Alba in timpul lui Trump l-a descris pe presedintele american ca trecand dintr-o criza in alta, ca un copil de 12 ani intr-un turn de control al traficului aerian, potrivit mai multor fragmente publicate de Washington Post, joi.

Anunt soc in cazul Caracal! Luiza Melencu a fost gasita. Primele declaratii ale mamei tinerei

Luiza Melencu, adolescenta pe care Gheorghe Dinca a recunoscut ca a ucis-o in aceasta vara, alaturi de Alexandra Macesanu, ar fi in viata. Anuntul socant a fost facut cu putin timp in urma, vineri. in mod neasteptat, cel care a dezvaluit totul a fost chiar unchiul adolescentei de 15 ani, care candideaza si la alegerile .

O judecatoare de la Curtea de Apel Targu Mures a fost gasita cu gatul taiat Aceasta si-a amenintat sotul ca se va sinucide

O judecatoare in varsta de 38 de ani, care s-a transferat recent de la Curtea de Apel Cluj la sectia civila a Curtii de Apel Targu Mures, a fost gasita cazuta langa masina, intr-o balta de sange si cu un cutit langa ea, dupa ce si-a amenintat sotul ca se va sinucide.

O judecatoare din Mures a fost gasita cu gatul taiat langa masina personala

Cristina Pasol, o judecatoare in varsta de 38 de ani de la Curtea de Apel Mures, a fost gasita langa propria masina, avand gatul taiat.

DIICOT, anunt de ultima ora despre informatia ca Luiza Melencu ar fi fost gasita in viata

DIICOT a reactionat, vineri seara, dupa ce Alexandru Cumpanasu a afirmat ca nepoate sa, Luiza Melencu, ar fi fost gasita in viata, in Italia, si a prezentat presupuse probe in sprijinul afirmatiei.

Avocatul Tonel Pop, prima reactie dupa ce Alexandru Cumpanasu a afirmat ca Luiza a fost gasita in viata

Alexandru Cumpanasu a declarat, vineri, in exclusivitate la Antena 3, ca Luiza Melencu ar fi fost gasita de investigatorii sai in Italia. Mai mult decat atat, si mama Luizei a afirmat ca din imaginile.

Alerta! O judecatoare a fost gasita cu gatul taiat langa masina sa

O judecatoare de la Curtea de Apel Mures a fost gasita langa masina, intr-o balta de sange, cu un cutit langa ea. Potrivit politiei, aceasta i-a spus sotului cand a plecat de acasa ca se va.

Cine este Lucifer, barbatul din Giurgiu care a supus o fata 16 ani unui ritual satanic. Specialistii spun ca nu sufera de o boala psihica

Un caz socant a cuprins ieri toata tara. O minora din Giurgiu a fost supusa la un ritual satanic. Agresorul este un tanar in varsta de 25 de ani. Scenele sunt de-a dreptul terificante, croite dupa un joc bolnav initiat de barbat. Cine este cel care a abuzat-o pe fata de 16 ani? Cine este .

VIDEO Romanca din America, Bianca Lewis, hacker la doar 12 ani: Sistemul de vot pe hartie este cel mai bun

Bianca are doar 12 ani, traieste in Statele Unite, dar iubeste sa viziteze Romania, in special Brasovul, de unde este mama ei. Este pasionata de IT inca de la gradinita, acum, studiaza de acasa homeschooling), are propria firma prin care incearca sa ajute fetele sa invete hacking si crede ca sistemul de vot romanesc este mult mai bun decat cel american.

ştiri de la B1

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )