Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump, descris intr-o carte ca un copil de 12 ani intr-un turn de control al traficului aerian

Adevărul Adevărul,
Donald Trump, descris intr-o carte ca un copil de 12 ani intr-un turn de control al traficului aerian

Autorul anonim al unei carti mult asteptate in care se vorbeste despre Casa Alba in timpul lui Trump l-a descris pe presedintele american ca trecand dintr-o criza in alta, ca un copil de 12 ani intr-un turn de control al traficului aerian, potrivit mai multor fragmente publicate de Washington Post, joi. continuă pe Adevărul

Donald Trump, CONDAMNAT de justitia americana. Liderul de la Casa Alba trebuie sa scoata din buzunar 2 milioane de dolari pentru si-a folosit fundatia in scopuri politice

Lovitura grea incasata de Donald Trump din partea justitiei americane. VIOREL LIS, PRINS iN FAPT CU ALTA MAI iN VARSTA! OANA LIS E iN STARE DE SOC! LA ASTA NU S EASTEPTA NIMENI GALERIE FOTO) Liderul de.

Lovitura teribila pentru Donald Trump. Femeia care i-a aratat degetul mijlociu presedintelui tocmai a castigat alegerile

Juli Briskman, o femeie care si-a pierdut slujba dupa ce a fost fotografiata cu degetul mijlociu ridicat in timp ce trecea coloana presedintelui Donald Trump, l-a invins pe contracandidatul republican intr-un.

Donald Trump: Michael Bloomberg va esua in cursa pentru Casa Alba

Presedintele american Donald Trump a afirmat vineri ca fostul primar al New Yorkului, Michael Bloomb.

Donald Trump spune ca ar putea participa la parada militara a Rusiei de Ziua Victoriei in mai

Presedintele american Donald Trump a spus vineri ca se gandeste sa participe la Ziua Victoriei din Rusia de pe 9 mai, dupa ce presedintele Vladimir Putin a prelungit invitatia, relateaza Reuters.

Donald Trump condamnat la plata a doua milioane de dolari pentru folosirea fundatiei sale ca instrument politic

Presedintele SUA Donald Trump a fost condamnat joi de un tribunal din New York la plata a doua milioane de dolari reprezentand daune-interese pentru folosirea fundatiei sale ca instrument politic in cadrul unui acord amiabil, relateaza AFP, preluat de Agerpres.

SUA. Audierile in vederea suspendarii presedintelui american Donald Trump vor fi publice

Democratii care controleaza Camera Reprezentantilor au anuntat ca de saptamana viitoare audierile vor fi publice in investigatia legata de posibila suspendare din functie a presedintelui Donald Trump.

Fiul lui Donald Trump a publicat numele activistului care a generat ancheta privind Ucraina

Fiul cel mare al liderului de la Casa Alba, Donald Trump Jr. , a publicat miercuri numele presupusului activist pentru integritate care a facut sesizarea ce a generat ancheta Camerei Reprezentantilor privind Ucraina, relateaza Mediafax site-ul publicatiei Daily Mail. Acesta a postat pe Twitter numele unui analist CIA, Eric Ciaramella, mentionat intr-un articol publicat de Breibart.

Donald Trump Jr a publicat pe Twitter numele unui angajat CIA pe care-l prezinta ca fiind agentul care a declansat procedura de destituire a tatalui sau

Donald Trump junior a publicat miercuri pe Twitter numele unui angajat al Agentiei Centrale americane de Informatii CIA), pe care-l prezinta ca fiind agentul care a declansat procedura de destituire a tatalui sau, dand astfel deovada de dispret fata de reglementarile care-i protejeaza avertizorii de integritate, relateaza AFP.

Apar noi dezvaluiri in cadrul anchetei pentru destituirea lui Donald Trump

Apar noi dezvaluiri in cadrul anchetei pentru destituirea lui Donald Trump. Ambasadorul american la Uniunea Europeana a recunoscut ca a conditionat sprijinul militar destinat Ucrainei de deschiderea unei anchete.

Vesti proaste pentru Donald Trump, dupa ce republicanii au fost infranti in alegerile locale din mai multe state americane

Candidati republicani au suferit infrangeri ingrijoratoare pentru presedintele Donald Trump, care s-a implicat personal in campanii electorale locale, cu un an inaintea alegerilor prezidentiale americane.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )