Libnet.ro
UNICEF

11:45

Fata de 13 ani batuta cu salbaticie de alte patru adolescente Una dintre agresoare a fost retinuta

Hotnews Hotnews,
 Fata de 13 ani batuta cu salbaticie de alte patru adolescente Una dintre agresoare a fost retinuta

Imagini socante cu o fata de 13 ani din Targu Jiu care a fost batuta cu salbaticie de alte patru adolescente. Una dintre cele patru fete care au fost filmate in timp ce o lovesc si o umilesc pe adolescenta de 13 ani a fost retinuta, luni, iar parintii celorlalte trei agresoare au fost amendati cu cate 500 de lei. continuă pe Hotnews

Adolescenta de 13 ani, batuta si umilita de patru tinere. Imagini cu puternic impact emotional (VIDEO)

O adolescenta de 13 ani, dinTargu Jiu, a fost batuta si umilita de patru tinere, in timp ce era filmata de catre un tanar. Imaginile cu un puternic impact emotional au fost postate de.

Imagini cu un puternic impact emotional: Fata de 12 ani, snopita in bataie de alte tinere. A fost scuipata, umilita si injurata

Imagini revoltatoare cu o fata care este lovita cu brutalitate, umilita si injurata de alte patru tinere intr-un mod cumplit circula pe retelele de socializare. Evenimentul a avut loc in Targu Jiu.

VIDEO Fetele care au snopit in bataie si au umilit o eleva de 13 ani, audiate. Violentele au starnit revolta

Cele patru fete cu varste cuprinse intre 12 si 14 ani, din Targu Jiu, care au lovit cu o brutalitate iesita din comun o minora in varsta de 13 ani au fost identificate de politisti si audiate. Alaturi de acestea s-au aflat parintii lor.

Vesti bune pentru romani! Cine se poate pensiona cu 13 ani mai devreme. 12 meserii, in categoria conditiilor de munca speciala

In luna februarie si mai a acestui an, a existat pe masa deputatilor un proiect legislativ pentru completarea Legii nr. 2632010, ce are ca obiect sistemul unitar de pensii publice. Proiectul de lege a fonst initiat de un grup de sase deputati PSD. Proiect de lege. Cine se poate pensiona cu 13 ani mai devreme Conform .

VIDEO: Copil de 13 ani, snopit in bataie de parintii unei fetite lovita cu mingea de acesta

Un baiat de 13 ani a fost batut de mama si tatal unei fetite lovita cu mingea intr-un parc din local.

Portretul unei tinere artiste: publicata in volum la 13 ani. Arta este modul meu de a percepe lumea

Paraschiva Miriam Ichim este o eleva de nota 10 pe linie, picteaza de la 3 ani, iar in 2017 si-a facut debutul literar cu un volum de proza scurta si poezii, pe care l-a ilustrat cu propriile tablouri.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3121 seconds )