Libnet.ro
UNICEF

23:15

O fata de 13 ani din Botosani a nascut! Tatal copilului are 25 de ani. Barbatul risca sa ajunga dupa gratii

Antena3 Antena3,
O fata de 13 ani din Botosani a nascut! Tatal copilului are 25 de ani. Barbatul risca sa ajunga dupa gratii

O copila de 13 ani din Botosani a nascut dupa ce s-a iubit cu un tanar de 25 de ani. Barbatul risca sa ajunga dupa gratii . continuă pe Antena3

Barbatul care a incendiat o fata de 17 ani din Mehedinti a murit in spital, unde fusese adus dupa ce a incercat sa se spanzure in arest

Barbatul care a incediat o fata de 17 ani din Mehedinti a murit luni seara in Spitalul din Drobeta Turnu Severin, unde fusese adus joi, dupa ce a incercat sa se spanzure in arestul IPJ Mehedinti, folosind lenjeria intima si tricoul. Starea s-a agravat permanent, a aparut febra mare de tip central care nu mai scadea cu nimic, iar ieri era foarte grav, nici nu ne-am asteptat sa prinda dimineata. A decedat aseara, pe la 11. 30, a declarat la Antena 3 Radu Iman, managerul Spitalului Judetean Mehedinti.

O copila din Botosani a devenit mama la doar 13 ani. Ce spun medicii

O copila dinBotosani a devenit mama la doar 13 ani, iar tatal copilului are 25 de ani. Cadrele medicale spun ca acesta nu este un caz similar. in ultima perioada detimp au fost inregistrate tot mai.

O copila de 13 ani a nascut dupa ce s-a iubit un an cu un tanar mai mare cu 12 ani. Barbatul este anchetat de procurori

Un tanar de 25 de ani din Botosani a fost trimis in judecata de procurori dupa ce a intretinut relatii sexuale cu o copila de 13 ani. Mai mult decat atat fata a ramas si gravida.

Cine este primarul PSD din Botosani care a murit de coronavirus

Un primar PSD dintr-o localitate din Botosani a murit, miercuri, 1 iulie, din cauza infectiei cu noul coronavirus. Edilul comunei Baluseni, Neculai Stratulat, era internat la Institutul de Pneumoftiziologie din.

Barbatul care a incendiat o fata de 17 ani din Mehedinti a murit in spital, unde fusese adus dupa ce a incercat sa se spanzure in arest

Barbatul care a incediat o fata de 17 ani din Mehedinti a murit luni seara in Spitalul din Drobeta Turnu Severin, unde fusese adus joi, dupa ce a incercat sa se spanzure in arestul IPJ Mehedinti, folosind lenjeria intima si tricoul.

Un barbat din Botosani, suspect de COVID-19, a fugit din spital, in pijama. De ce a facut asta

Un barbat de 82 de ani din comuna Concesti, judetul Botosani, suspect de COVID-19, a fugit din spital in timpul efectuarii evaluarilor medicale.

Guvernul a aprobat modificarea Legii pensiilor: 1.500 de persoane se pot pensiona cu 13 ani inainte de termen

Guvernul a aprobat modificarea legii pensiilor, a anuntat purtatorul de cuvant Ionel Danca, precizand ca 1. 500 de angajati din industria de aparare se vor putea pensiona mai devreme.

Perchezitii la o fabrica de biocide contrafacute din Botosani. Firma era autorizata sa produca ceai, cafea sau cosmetice

O firma din Botosani autorizata doar pentru fabricarea produselor alimentare sau cosmetice punea pe piata biocide contrafacute pe baza de alcool etilic denaturant prin diverse procedee ilegale. Procurorii si politistii din Botosani au deschis in acest caz un dosar penal pentru inselaciune si falsificarea sau substituirea de alimente sau produse, informeaza Politia Romana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )