Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cine este primarul PSD din Botosani care a murit de coronavirus

B1 B1,
Cine este primarul PSD din Botosani care a murit de coronavirus

Un primar PSD dintr-o localitate din Botosani a murit, miercuri, 1 iulie, din cauza infectiei cu noul coronavirus. Edilul comunei Baluseni, Neculai Stratulat, era internat la Institutul de Pneumoftiziologie din. continuă pe B1

Un primar din Botosani a murit infectat cu noul coronavirus

Primarul PSD, al comunei Baluseni judetul Botosani), a murit infectat cu noul coronavirus. Neculai Stratulat a decedat in cursul zilei de astazi, dupa ce ar fi fost infectat, scrie Agerpres. Potrivit sursei.

Primarul PSD din Baluseni (Botosani) a murit infectat cu coronavirus

Neculai Stratulat, primarul PSD al comunei Baluseni din judetul Botosani, a murit, astazi, dupa ce a fost infectat cu coronavirus. Primarul a fost internat inca de saptamana trecuta la un spital din Bucuresti, insa medicii nu au reusit sa ii salveze viata.

Cine este cea mai cautata sportiva din lume pe Google in anul 2020. Si romanii au dorit zilnic sa afle detalii despre ea

Cu ocazia Zilei Intenationale a Femeii, motorul de cautare Google a dezvaluit cine este sportiva despre care intreg mapamondul a dorit sa afle informatii. Cine este cea care a ocupat locul 1 in Google Trends, la categoria femei din sport. Daca in Romania a fost Simona Halep, la nivel global a fost tot o colega de-a ei de breasla.

Cine este noua asistenta de la Acces Direct. Anunt surprinzator: i-a luat locul lui Emily Burghelea

Acces Direct a ramas fara asistenta TV in urma cu doua saptamani. Plecarea lui Emily Burghelea a facut ravagii, iar lipsa ei a fost pana acum compensata de Vulpita, care a multumit colaboratorilor pe final de emisie. Situatia nu a putut ramane, totusi, astfel, chiar daca tanara din Blagesti ravnea la acest post, asa ca, .

Anunt foarte important de la ANAF. incep controale drastice. Cine este vizat

De la momentul izbugnirii actualei crize epidemiologice, guvernul condus de Ludovic Orban a emis diferite Ordonante de Urgenta prin care s-au suspendat controalele fiscale pentru diferitele companii, controale facute de ANAF. Anunt foarte important de la ANAF pentru companiile romanesti Odata cu relaxarea masurilor luate in martie de guvern, inclusiv controalele ANAF-ului au fost reluate, .

A vrut sa nasca in apa, dar bebelusul ei a venit pe lume la intrarea in spital. Cine este mamica eroina. Imagini video cu impact emotional

Viata bate filmul! Acesta este si cazul unei mamici careia nasterea i-a batut la usa mai devreme decat se astepta. Astfel, femeia nu a mai apucat sa ajunga in spital, caci bebelusul a aparut pe lume in parcarea din fata spitalului. Cine i-a fost alaturi la nastere Mamica eroina este Susan Anderson, o femeie, originara .

O femeie disparuta a fost gasita pe un camp din Botosani, legata cu mainile la spate. Ce chinuri a indurat

O femeie in varsta de 41 de ani din judetul Botosani, care fusese data disparuta acum doua zile, a fost gasita de politisti pe un camp din localitate, avand mainile legate la spate si urme de violenta. Ea le-a povestit oamenilor legii ca a fost batuta si violata de un barbat din comuna.

Ludovic Orban (PNL): Obiectivul nostru este sa scoatem complet PSD din Bucuresti (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a subliniat, joi seara, in direct pe B1 TV, ca obiectivul PNL este sa scoata complet PSD din Bucuresti. Liderul liberalilor a explicat ca ar prefera o formula comuna si la.

Ultima ora! Criminalul din Mehedinti care a incendiat o copila a murit. Cum si-a petrecut ultimele momente de viata

Criminalul din Mehedinti, care a ucis cinci persoane si a incendiat o copila de doar 17 ani, a murit in spital seara trecuta, la cateva zile dupa ce a incercat sa-si ia viata in arestul Politiei. Cum a murit Ion Turnagiu in urma cu cinci zile, criminalul in serie a vrut sa-si ia viata spanzurandu-se .

Rasturnare de situatie. Criminalul in serie din Mehedinti, care a incendiat o fata, a murit in spital. Ce s-a intamplat

Criminalul in serie din Mehedinti, care a incendiat o fata in varsta de 17 ani, a murit seara trecuta, potrivit unor surse din politie. Acesta era deja internat in spital dupa ce a incercat sa se sinucida in timp ce se afla in arest preventiv.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )