Libnet.ro
UNICEF

09:45

O fata din Caracal a fost luata cu forta din strada si urcata in masina. O femeie a sunat la 112. Politia audiaza toate cele cinci persoane aflate in autoturism

Hotnews Hotnews,
 O fata din Caracal a fost luata cu forta din strada si urcata in masina. O femeie a sunat la 112. Politia audiaza toate cele cinci persoane aflate in autoturism

O femeie din Caracal, judetul Olt, a sunat, joi, la 112 si a reclamat ca o fata a fost luata cu forta de pe strada si urcata intr-o masina care a plecat spre Slatina. Vehiculul a fost identificat de politisti, toate persoanele, respectiv trei barbati si doua femei, fiind duse la audieri. Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, ca fata ar fi refuzat sa se casatoreasca cu unul dintre barbatii aflati in masina, motiv pentru care acesta ar fi decis sa o rapeasca. continuă pe Hotnews

Persoanele care au urcat cu forta intr-o masina o tanara din Caracal au fost retinute

Cinci persoane au fost retinute joi seara pentru lipsire de libertate dupa ce in cursul zilei au luat fortat de pe strada o tanara de 20 de ani, din Caracal, pe care au urcat-o intr-o masina, a anuntat.

Tanara de 20 de ani, luata cu forta si urcata intr-un autoturism, la Caracal

O fata in varsta de 20 de ani, care a fost luata cu forta de pe strada si urcata intr-un autoturism,.

Persoanele care au urcat cu forta intr-o masina o tanara din Caracal au fost retinute

Cinci persoane au fost retinute joi seara pentru lipsire de libertate dupa ce in cursul zilei au lua.

Descoperirea socanta in casa groazei din Caracal, care a iesit acum la iveala. Printre oase, am numarat 42 de nasturi de blugi

Gheorghe Dinca a facut lucruri pe care nimeni nu le-ar fi banuit, cu mult mai grave decat s-a aratat pana acum si decat s-ar fi gandit cetatenii. Descoperiri socante ies la iveala la mai bine de o luna de la apelul disperat al Alexandrei care a fost lasata sa moara in frica. Cum s-au gasit .

Dezvaluiri incendiare despre modul de lucru al procurorilor din Caracal

Dezvaluiri incendiare in raportul Inspectiei Judiciare referitor la modul de lucru al procurorilor din Caracal. Potrivit documentului, desi procurorii cunoasteau cine este faptuitorul dintr-un dosar penal de.

Tanara rapita de pe strada, la Caracal. Cum a fost gasita

O femeie din Caracal a sunat la 112 si a reclamat ca o fata a fost luata cu forta de pe strada si urcata intr-o masina care a plecat spre Slatina. Vehiculul a fost identificat de politisti, toate persoanele, respectiv trei barbati si doua femei, fiind duse la audieri.

O tanara de 20 de ani din Caracal, urcata cu forta intr-o masina, salvata dupa 10 minute

O tanara de 20 de ani a fost urcata cu forta intr-o masina si salvata mai apoi de apelul la 112 al unei femei care a vazut totul si i-a alertat pe politisti. Acestia au identificat masina in zece minute si ancheteaza acum cinci persoane.

Alerta! Tanara rapita pe o strada din Caracal, gasita de Politie

O femeie a fost rapita in Caracal, locul unde in urma cu aproximativ doua luni Gheorghe Dinca le-a rapit pe adolescentele Alexandra Macesanu si Luiza Melencu. O persoana a observat in cursul zilei de joi,.

Document devastator! 99% dintre cazurile din Caracal, clasate imediat

Situatii incredibile legate de anchetatorii de la Caracal. Anchetatorii au fost cercetati de Inspectia Judiciara, iar concluziile sunt dezastruoase. Surse din cadrul CSM au dezvaluit faptul ca in anul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )