Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tanara rapita de pe strada, la Caracal. Cum a fost gasita

Adevărul Adevărul,
Tanara rapita de pe strada, la Caracal. Cum a fost gasita

O femeie din Caracal a sunat la 112 si a reclamat ca o fata a fost luata cu forta de pe strada si urcata intr-o masina care a plecat spre Slatina. Vehiculul a fost identificat de politisti, toate persoanele, respectiv trei barbati si doua femei, fiind duse la audieri. continuă pe Adevărul

Alerta! Tanara rapita pe o strada din Caracal, gasita de Politie

O femeie a fost rapita in Caracal, locul unde in urma cu aproximativ doua luni Gheorghe Dinca le-a rapit pe adolescentele Alexandra Macesanu si Luiza Melencu. O persoana a observat in cursul zilei de joi,.

inca o TANARA a fost RAPITA, in CARACAL! Detalii de ULTIM MOMENT

O altatanara a fost rapita, in Caracal! Aceasta ar fi fost luata cu forta, o femeie a facut anuntul la 112, cu rapirea. Politia a intervenit imediat, din fericire, fata a fostsalvata de.

O ieseanca a fost gasita intr-un sant, mancata de viermi. Vecinii spun ca ar fi consumat mult alcool

O femeie in varsta de 47 de ani a fost gasita in stare grava, intr-un sant din comuna ieseana Focuri, dupa mai bine de 12 ore de agonie. Aceasta avea o ureche plina de viermi si mai multe rani pe corp.

Femeia din judetul Iasi a fost gasita in stare grava, intr-un sant. Cand a ajuns la spital, medicii au incremenit: Ieseau in numar mare din urechea ei!

Femeia din judetul Iasi a fost gasita in stare grava, intr-un sant. Cand a ajuns la spital, medicii au incremenit: Ieseau in numar mare din urechea ei! Moldoveanca, in varsta de 47 de ani, a stat 12 o.

Doliu in lumea sportului! O fosta medaliata olimpic a fost gasita moarta

Fosta schioare Blanca Fernandez Ochoa, prima spaniola medaliata la Jocurile Olimpice de iarna, a fost gasita moarta miercuri, dupa mai multe zile de cautari pe un munte din comunitatea autonoma Madrid,.

inca o tanara a fost rapita in Caracal. Ce au descoperit politistii

In timp ce ancheta in cazul Caracal inainteaza cu greu, inca o tanara a fost rapita de pe strazile orasului din judetul Olt. Femeia a sunat la numarul de urgenta 112 si a anuntat ca a fost rapita, iar politistii au identificat vehiculul in care a fost urcata. Persoanele implicate au fost duse la Politie .

Alerta! Femeie rapita in Caracal

O femeie a fost rapita in Caracal, locul unde in urma cu aproximativ doua luni Gheorghe Dinca le-a rapit pe adolescentele Alexandra Macesanu si Luiza Melencu. Vom reveni cu detalii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )